Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacaaa

Szukam idealne prostownicy do włosów- możecie coś polecic?

Polecane posty

Gość poszukujacaaa

Używam Philipsa z doczepianym pojemniczkiem na wodę i szczerze mówiąc radzi sobie śrendio, muszę po jednym paśmie przejeżdżać kilka razy... Szukam więc prostownicy, która zapewni efekt jak po wyjściu od fryzjera- idealnie proste włosy po jednym pociągnięciu

Gość hahahihihahaho
Remington

Gość frewgf
ja tez mam ta babyliss najlepsze prostownice jakie widzialam a przerobilam ponad 20... wlosy piekne gladkie i blyszczace a dodam ze naturalne mem krecone na maxa...

Gość poszukujacaaa
no właśnie głównie zależy mi na opiniach dziewczyn, które mają kręcone i ciężkie do ułożenia i wyprostowania włosy :) Słyszałam właśnie o prostownicach Remingtona i Babyliss, że je chwalą. A jakieś konkretne modele?

Gość poszukujacaaa
Hm, ta Babyliss wydaje się fajna, ale macie może coś tańszego? Planowałam początkowo wydać na nią nie więcej niż 200 zł ;)

mam taka z remingtona http://www.pl.remington-europe.com/content.php?path=/1724_1187273687.html&domain=www.pl.remington-europe.com i szczerze to nie wiem czy jest taka super,mam niesforne,ciezkie do ulozenia wlosy,o kreceniu nie ma mowy bo i tak sie rozprostuja,ale proste tez nie sa,ogolnie takie sianko.Owszem efekt zaj.... ale po 1,5 roku zlazla mi ta warstwa ceramiczna.I juz nie jest tak pieknie.Tez rozgladam sie za nowa i nie wiem jaka wybrac zeby mi sie historia nie powtorzyla.Boje sie wywalac kase i co roku prostownice zmieniac

Najlepsze są z remingtona. Ja mam prostownicę S2003 ( remington) i jestem zadowolona. Zamiast zwykłych płytek ma siateczkę, która nie niszczy włosów. ;)