Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5757

nosidelko-fotelik samoch.-pytanie do mam

Polecane posty

Gość 5757

Bardzo prosze doswiadczone mamy o wypowiedzi. Niedlugo rodze.Mój mąż ma małe pojęcie o tych rzeczach a ja tez nie bardzo.Mam pytanie czy mąż jak będzie odbierał mnie i dziecko czy ma wziąść nosidełko samochodowe czy ten wkład z wózka? Czy wogóle można w tym wkładzie z wózka (nie wiem jak się to nazywa) przewozić dziecko w samochodzie? Czy fotelik samochodowy nie zaszkodzi tak delikatnemu dziecku? Jak długo taka dzidzia może przebywać w fotelku? Czy bede mogła jechac z tak malym dzieckiem np na zakupy? czy do rodziny? Chyba to niezdrowa pozycja dla niemowlaka. Prosze o wypowiedzi.

Gość tiaaaaaaaaaaaaa
sa specjalne wklady do wozka, ktore da sie przypiac pasami. osobiscie spotkalam sie kilkakrotnie z historiami, ze dziecko bylo przewozone bez fotelika i byla stluczka, w najlepszym wypadku konczylo sie to tylko strachem. w niektorych fotelikach sa specjalne wkladki dla noworodkow, dziecko z pol godziny moze chyba w takim foteliku przesiedziec. wiadomo, nie nalezy przesadzac, ale zwroc uwage jak jestes w sklepie, ze jezdza rodzice z fotelikami, wiec chyba nie jest to specjalnie grozne:)

Gość 5757
u mnie ten wkład ma tylko uchwyty do noszenia (odkupiony wózek). Martwie sie,że nie rusze sie z domu zanim dzieciak nie skonczy iles tam miesiecy.Przeciez trzeba do lekarza, do sklepu po ciuszki i takie tam.Mąż duzo pracuje.

Gość tiaaaaaaaaaaaaa
to trzeba kupic fotelik:) na jakis rok starczy:) pozniej mozna odsprzedac:)

Gość moze to ci sie przyda
w foteliku dziecko moze przebywac do 2 godz (wiadomo im krucej tym lepiej) foteliki maja specijalna wkladke dla niemowlat umozliwaijaca przewozenie maluszka

Gość moze to ci sie przyda
a i nie kupuj 1 fotelika zbyt drogiego bo gora rok posluzy a potem bedziesz musiala kupic wiekszy

nie można wozic w "tym wkładzie" czyli jak sądzę w gondoli. Do tego służą foteliki samochodowe.

Gość 5757
fotelik tez mam. Właśnie- 2 godziny- czyli trzeba z umiarem.Do mojej mamy jade 3,5 godz- będzie ciężko