Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrdymał

Dlaczego mi nie staje?

Polecane posty

Gość gość
temat na uczuciowy :)

Gość gość
Ale swoją drogą to smutne usłyszeć od swojej kobiety, że się brzydzi wziąć do buzi - mnie by to mocno ochłodziło w sypialni. Na szczęście nie mam tego problemu, ale od kumpla, który narzekał, że mu nie staje wiem, że bardzo dobrze działa maxigra go. Daje szybko wzwód i do tego żuje się ten lek jak gumę, więc nikt się nie domyśla, że trzeba się wspomagać, żeby stanął.

Gość gość
Czyli co? Po wzięciu maxigry go nie musisz siedzieć godzinę i czekać na wzwód? Bo tak zazwyczaj działają te leki? Jest na receptę? Chętnie bym wypróbował, bo wkurza mnie to czekania, aż stanie ;)

Gość gość
kurczę jakby miał mnie lizac facet po informacji że go brzydzi to to chyba tylko mogłabym go walnąc w łeb a nigdy by mnie nie tknął,po co ta p***a Ci to mówiła ,bezdennie głupie są baby,niech Ci nie staje nie zasłużyła na fiuta

Gość kondor45
ja myślę, że to wszystko ze stresu. w razie co możesz jeszcze pójść do lekarza i niech przepisze Ci maxigrę go. bardzo fajny lek, który jest jak guma do żucia. wystarczy pożuć kilkanaście minut przed i później jest świetnie. wszystko działa bez problemu.

Gość gość
to juz siodmy rok z tym masz problem?

Gość gość
a może zjadasz za mało białka, mięsa ? zjedz mega kotleta schabowego na obiad a wieczorem będzie stał jak słup telegraficzny:P

Gość gość
Po schabowym będzie ociężały jak hipopotam, lepszy będzie ryż preparowany:D

Gość gość
albo Fiagra?

Gość gość
Czasem to jest wina zmęczenia po prostu, dlatego warto sobie brać coś takiego na potencję: http://wzaufaniu.pl/long-men suplement naturalny dla organizmu, bardzo mocno działa na penisa, a sex jest bardziej komfortowy

Gość Orgis
Przyczyn przecież może być od groma. Pierwszą może być chociażby zmęczenie i stres. Warto wtedy spróbować sięgnąć po naturalne metody, tym bardziej, że są takie tabletki, zupełnie naturalne - Last Longer. Świetnie się sprawdziły.

Gość gość
Oj słowami można poważnie zablokować człowieka. Coś o tym wiem, bo moja była nie szczędziła mi "komplementów". No zablokowałem się na seks bardzo konkretnie na dłuższy czas. Do tego stopnia, że musiałem brać maxigrę go, żeby mi stanął. Ale teraz mam fantastyczną partnerkę i wszystko wróciło do normy

Gość stanek33
może po prostu czegoś ci brakuje? kup sobie Maxigrę Go i uwierz mi, że problem zniknie. U mnie tak jest. Problem był, a odkąd biorę Maxigrę Go to wszystko działa jak należy. Biorę Maxigrę Go kilkanaście minut przed seksem i mam pewność, że będę panem sytuacji.

Gość gość
też biorę od jakiegoś czasu maxigrę go, bo zacząłem mieć jakiś czas temu problem z utrzymaniem erekcji w trakcie. A teraz wszystko znowu działa bez zarzutu

Gość borek22
jak masz takie problemy to przyczyn może być bardzo dużo, począwszy od zdrowotnych do psychicznych. kup sobie Maxigrę Go i zacznij stosować. na pewno Ci pomoże, żeby pokonać ten problem.

Gość gość
ze mna nie miałbys takich problemow

Gość pukin23
może jakieś problemy z erekcją? jak ja takie miałem to lekarz przepisał mi Maxigrę Go i dzięki niej teraz mogę uprawiać normalnie seks i nie mam z nim żadnych problemów. Jak chcę to żuję Maxigrę Go przed seksem i po kilkunastu minutach już działam.

Gość sonek45
kup sobie Maxigrę Go i gwarantuję, że zobaczysz Twój sprzęt jeszcze w akcji. Mi pomogła i dzięki niej teraz znowu cieszę się idealnym seksem.

Gość Bartekkazan1231
Co prawda jestem troche starszy od Ciebie, ale miałem ten sam problem. Musisz zmienić styl życia, a jak to nie pomoże polecam kupować tabletki na potencje, polecam sklep www.wzaufaniu.pl, te tabletki long men i white horse działają konkretnie.

Gość Kaziunowak1231
U mnie to przyszło z wiekiem, uznałem, że trzeba wspomagać się tabletkami. Znalazłem sklep www.wzaufaniu.pl i tam tabletki na potencję long men i white horse. Są naprawdę kozackie, działają lepiej niż myślałem. Polecam serio.

Gość gość
Moją potencję zabił stres, dlatego teraz przed seksem biorę jedną tabletkę maxigry go i po kilkunastu minutach mam solidny wzwód i długo się utrzymuje

Gość maniolko35
Przyczyn problemów z potencją jest naprawdę wiele, a stres faktycznie może być jednym z nich, dobrze o tym wiem... próbowałem wielu "naturalnych" afrodyzjaków, ale wszystko wróciło do normy dopiero po zastosowaniu MaxOnActive rozwiazanie idealne panowie! Jedna tabletka 20min przed stosunkiem i mozna szaleć polecam :D

Gość Carycka
Jestes p.o. prostu impotentem

Gość mlodymiś
może masz jakiś problem, już związany z erekcją? najlepiej spróbuj z lekiem Maxigra Go. Ja go używam przed seksem. Pomaga za każdym razem. Żuję ją i po kilkunastu minutach mogę już działać. Jest jak guma miętowa, więc nikt nawet nie wie, że stosuję jakiś lek.

Gość gość
nie staje na widok kobiety? niedobrze

Gość kopenrabem

problemy mogą być różne, ale nic ci nie zaszkodzi jak zaczniesz brac naturalny suplement ViteRAN - jest mega spoko, mi pomógł z naprawieniem potencji 😄

Gość gość pra

Już prababcie miały na to niezawodny sposób, nabierały szufelką trochę żarzących się węgielków i wypowiadały formułkę: "Stój, bo cię oparzę!" [ziewam]