Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sky is the limit

PILOCI

Polecane posty

Gość sky is the limit

byli juz marynarze...wiec z morza przeniesmy sie w przestworza :D co o nich myslicie? wiem ,ze istnieje kupa stereotypow... piszta co wieta :D

Gość kocham ich
podziwiam ich bo to bardzo trudny zawód

Wymiękam, poznałam kiedyś amerykańskiego pilota jak był w Poznaniu zlot f-16 z Europy, stacjonuje we frankfurcie n/Menem super ciacho i do tego taki sympatyczny Przez jakis czas mieliśmy nawet kontakt, ale później kogoś poznałam i się urwało a był zdrowo zainteresowany. O sexie sie nie wypowiem, bo nic nie było - znalismy sie tylko 3 tygodnie

Gość morrigan harper
moj facet jest pilotem wojskowym w stopniu majora... lata na Sokołach.... nie lubie wojakow ale niestety padlo na mnie :D laczy nas lotnictwo... ale ogolnie znam wielu pilotow i wiem ,ze to zabawowe typki....nie wszyscy ale duza czesc

Gość morrigan harper
czy to trudny zawod? moze nieco niebezpieczny....biorac pod uwage sprzet na jakim niektory lataja , ale wierzcie mi ...kardiochirurg ma trudniej :D

Gość morrigan harper
a piloci to niby nie? wszyscy maja przed oczami postac pilota ktora wykreowal Tomasz Cruise w TOP GUN.... realia nie sa az tak kolorowe... kardiochirurg za to musi miec sprawne dlonie :D

Mi się piloci podobają :P:D Mój tato uczył się w Dęblinie więc dlatego :D

Gość morrigan harper
znam takich co to maja to i owo wyjatkowo niesprawne...:D ale na mojego lotnika narzekac nie moge. ja slabosci nie mam ...studiuje lotnictwo... i poznalam lotnikow od prywatnej strony.... to zwykli ludzie...typowe samce, ktore dodatkowo wykorzystuja fakt ,ze panny leca na pilotow :D za jedno wdzieczna jestem memu panu.... dzieki niemu moglam przezyc sex w smiglowcu .... polecam fankom lotnikow! :D

Gość morrigan harper
podobaja Ci sie piloci czy ich profesja? bo z uroda bywa roznie chyba ,ze mowa o mundurku i kombinezonie ;)

:D to ilu przelecialas, ze tak sie orientujesz? :D jeszcze sie okaze ze masz wiecej wylatane niz chlopaki :D

Gość do not disturb
hahaha bardzo smieszne :D moj obecny partner jest drugim pilotem z jakim lacza mnie stosunki seksualne :) a znam ich tylu bo to mala branza...a niestety i moje studia i praca dotycza tejze branzy ;p mam wielu kumpli lotnikow i niestety szczere rozmowy z nimi pozwalaja mi na wystawianie takich wnioskow :D a co ? tez sypiasz z pilotami???? :D