Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolinkaa_mia

avon?

Polecane posty

Gość kokolinkaa_mia

witam zamówilam na allegro kilka rzeczy z avonu no i teraz sie zastanawiam czy na opakowaniach podana jest data produkcji czy jest to termin waznosci? np. na perfumach podane jest cos takiego Z010309 Z050209 kurcze i zastanawiam sie czy nie wlepili mi starych produktów?

To data produkcji:) na opakowaniu powinno być napisane ile jest ważne od daty produkcji.

Na produktach avonu nie ma daty ważności. A co sobie kupiłaś? bo jak perfumy to muszą być dobre, myślę,że balsam czy żel lub jakiś krem zepsuć też się nie powinien. Ale kiedyś za długo trzymałam pelling i strasznie stwardniał to było wiadome,ze się zepsuł. Raczej rozpoznasz czy coś jest przeterminowane :D

Gość kokolinkaa_mia
no kupilam 2*perfumy (celebre i individual blue), tusz do rzęs i balsam

Gość mary-avon
kosmetyki w avonie mają ważność 3 lata a na opakowaniach jest podana data produkcji

Witam. Szukam chętnych osób na konsultantkę firmy Avon, jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o wiadomość na ten adres e-mail safrane12@gmail.com , Firma oferuje: - wpisowe 0zł - dodatkowy zarobek, - program prezentowy dla nowych konsultantek, - opusty na kosmetyki do 40%, - bezpłatną dostawę paczki do domu, - szanse na rozwój... Jeśli jesteś zainteresowana, odpisz do mnie. Pozdrawiam serdecznie.