Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny_czlowiek123

Czy moze cos mi sie stac.

Polecane posty

Gość smutny_czlowiek123

Witam. Dzis bylem ze znajomymi na "browarku". Pilismy w garazu, no i ja inteligentny otwieralem butelke piwa obcegami, co spowodowalo niewielkie ukruczenie sie czubka butelki. Pod kapslem zostalo kawalek szkla oraz taki bialy pyl. No na szyjce tez cos takiego zostalo. Wytarlem to koszulka, zlalem z wieszku troche piwa i zlapalem pare delikatych i uwaznych lykow aby nie lyknac przypadkiem szkla. Postanowilem ze wywale ta butelke i wzielem kolejna butelke. Potem znajomy zaczeli mi wkrecac ze moglem lyknac kawalek szkla i ze moge umrzec i takie tam. Powaznie sie pytam, moze cos mi sie stac? Jezeli lyknelem szklo to taki maly kawaleczek w postaci bialego pylu rozkusznego szkla, bo wikszej czasteczki raczej nie polknelem. Poznije za jakies 30 min~~ wrocilem do domu i zwymiotowalem wszyastko ile moglem, opilem woda i znow zwymiotoalem aby poplukac zaladek. Dodam jeszcze ze ze nic nie czuje w gardle i przelyku czy zoladku. Moze nawet nic nie polknelem. A wiec pytanie do was, czy ewentualna taka mala odrobinka w postaci pylu moze mi zaszkodzic? Czy wydale to razem z kalem czy moczem? Strasznie sie boje :( Czekam na odpowiedzi. Ps. mam 19 lat.

Gość wredota mała
z pewnością umrzesz.... :D

Gość gosiogosio
przykro mi... :(

Gość dziewuszkaaaaa
mi sie wydaje, ze nic ci nie bedzie! nie martw sie!

Gość tgdrvujjhgty
'zlalem z wieszku' :O:O

Gość gosiogosio
nie pocieszaj chlopaka bo to nie jest smieszne...

Gość anka1-1
na bank Ci niec nie bedzie i sie nie stresuj bo bedziesz sie tylko schizowal i nakrecal ze Ci cos jest a moze Cie brzuch zaczac bolec od stresu!!

Gość smutny_czlowiek123
Sorry za te bledy, srasznie sie boje :/ W ogole pisalem to bardzo szybko. A co sadzicie, ze jezeli bylo to szklo w postaci tego pylu to moze na dol poszlo, lub zlalem je? Czy pod wplywem przechylenia butelki poszlo do tylu a ja wypilem piwo?

Gość gosiogosio
mogło ci skaleczyc wewnetrzne narzady

Gość anka1-1
ejjjj nie panikuj!! idz sie przespij i najlepiej jutro sie obudz bo zeswirujesz!!!!!!

Gość smutny_czlowiek123
@gosiogosio Jezeli poleklem to bardzo maly kawaleczek, watpie zeby mi to pocielo zoladek. Nie czulem tego w ustach, gardzle i przelyku. ;s Moze to zwymiotowalem?

Gość tgdrvujjhgty
wiesz jak sie rodzi kamienie nerkowe? ciebie czeka to samo,nawet cos gorszego- wycisnac przez cewke kawalek szkla- aaaaa!! 😭 - wspolczuje...

Gość smutny_czlowiek123
Sadze ze to nie jest jakis kawalek o wymiarach pol milimetra tylko taka odrobinka w postaci lekkiego bialego pylu, tak jakby wzial kawalek szkla i w mozdzierzy miazdzy ;s

Gość gosiogosio
nie chce cie stresowac ale nie wyglada mi to ciekawie

Gość smutny_czlowiek123
Kurde, wstyd mi teraz przed starymi, bo mialem sie uczyc do matury a nie pic z kolegami :/

Gość tgdrvujjhgty
wstyd to ci dopiero bedzie jak cala lazienke zapaskudzisz krwia, jak rodzil bedziesz :O

Gość smutny_czlowiek123
ehh dziski za pocieszenie ale uwazam ze nie bedzie az tak ostro skoro to moglby byc to taki malutenki odrobinek w postaci pylu ;s kiedys pamietam pisek zjadlem na kanapce i nic mi nie bylo xD w porownianiu do tego ziarenka pisaku, ten pylek szkla to pikus, ale kto wie co sie moze w zaladku z tym dziac ;s

Gość gosiogosio
musisz duzo piwa teraz wypic zeby organizm oczyscic... ale lepiej nie z butelki. polecam puszki.

Gość tgdrvujjhgty
taaaa, wmawiaj sobie ... :O

Gość smutny_czlowiek123
no mogem z puszki ;/ kolzeanka mi mowila ze jezeli bym se lykna szkol to bym poczul w gardle drapanie a jesli juz jakis mikro kawalek to kwas solny i pepsynogen czy cos w zoladku z tym sobie poradza.

Gość ogmogmgogm
nic ci nie bedzie ;d

Gość smutny_czlowiek123
Widze ze zdania sa podzielone, i dalej nie wiem co mam zrobic ;s

Gość dziki wąż
nie pepsynogen, tylko pepsyna - pepsynogen jest nieczynny i się uaktywnia w żołądku pod wpływem zasadowego odczynu.

Gość asfaff
a nie moze ci ten odrbinek isc wraz z krawia az do serca ??