Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachna000000

Jak rozumieć słowa mężczyzny????

Polecane posty

Gość Kachna000000
myślisz, że pofigluje i będzie chciał wrócić??? ;/

Gość abc i zet
fajnie by bylo gdyby facet jakis sie odezwal bo tak to mozemy wszystkiego domniemac...

Gość zakretka
Albo pofigluje i uzna, ze ta druga jest beznadziejna - wtedy wroci do Ciebie, albo zerwie z Toba na dobre gdy figle beda lepsze niz z Toba. :(

Gość abc i zet
zreszta powinnas sie nie przejmowac, moze to jest jakas gra? chce wyprobowac Twoje uczucia, czy cos... kij mu w oko! nigdy nie pokazuj facetowi ze Ci zalezy!!! ale to nidgy!!! to do niczego dobrego nie prowadzi.... uwierz...

Gość Kachna000000
jak na mój gust to on nawet nie ma z kim tutaj pofiglować bo my mieszkamy na wsi... tu się każdy z każdym zna więc, czy tak, czy tak to się o tym dowiem...

Gość abc i zet
jak edzie zbyt pewny to to wykorzysta a Ty chuj dostaniesz, bedziesz ryczec do poduszki i zalic sie na kafe... taka prawda....

Gość zakretka
Zgadzam sie. W prawdziwych zwiazkach nie ma miejsca na durne gierki i testy. Albo sie razem jest, albo nie.

Gość abc i zet
a moze ma jakas "miastowa"? gdzie pracuje? jak w miescie to wszystko jasne zawsze mozna miec nadgodziny... a jak nie to niewiem.. ale nie pokazuj mu zbytnio ze Ci zalezy... troszke tak ale z umiarem, nie ponizaj sie... bo w tym momencie on zdobedzie wladze i bedzie robil z Toba co chce...

Gość Kachna000000
Może macie rację. Kocham go bardzo... a gdybym mu powiedziała dokładnie to co napisała Zakretka? Że w prawdziwym związku nie ma miejsca na jakieś gierki i testy i albo mnie kocha i ze mną jest, albo nie i rozstajemy się na zawsze...? Co wy na to?

Gość zakretka
Nawet jakbys sie dowiedziala, ze z inna figlowal, to co z tego, bedzie mial wymowike, ze przeciez wtedy nie byliscie razem.

Gość Kachna000000
Z miastową nie ma opcji, teraz szuka pracy nowej... a poza tym najczęściej przesiaduje w domu... w ogóle to ja z nim cały czas prawie przebywam... nie mógłby nikogo mieć na boku...

Gość abc i zet
kachna, mysle ze moglabys to napisac... zeby wiedziec na czym stoisz... ale zeby nie obkrecal tego tematu, zeby napisal prosto z mostu... powiedz ze chcesz uslyszec szczerej odpowiedzi tak albo nie i tyle...

Gość zakretka
Zdziwilabys sie :)

Gość abc i zet
no wlasnie, tak jak pisze zakretka i tak bedzie mial wymowke... proste! nie jestescie razem to moze robic co chce!

Gość Kachna000000
Tak! Tak mu powiem, żeby nie kręcił tylko powiedział raz ostatecznie. Nie ma w miłości gierek, testów i sprawdzania się... jak mnie kocha to niech ze mną będzie, a jak nie to niech spada na szczaw... będę ryczeć jak wariatka, ale nie dam z siebie idiotki robić! ...:(

Gość abc i zet
kachna, nikt Ci tu nie zyczy zle zebys zaprzepascila to wszystko.... no ale jezeli on sie tak zachowuje, to musisz cos zrobic....

Gość Kachna000000
ale jeśli się okaże że jak ze mną nie był i bzyknął inną, a później będzie chciał wrócić to nie ma mowy... zacisnę zęby i powiem nie!

Gość Kachna000000
Ale to nie ja to wszystko zaprzepaszczę tylko on... i tylko on będzie mógł sobie pluć w brodę... wybór będzie miał...

Gość abc i zet
no dokladnie i nie zmieniaj zdania! bron boze! jak raz sie dasz to wejdzie Ci na glowe!

Gość Kachna000000
tylko zastanawiam się kiedy mu to napisać... żeby zdecydował co z nami... od razu w sobotę... czy poczekać kilka dni i napisać w niedzielę, czy poniedziałek?

Gość 006kjbsdkbsg
kachna bierz sie za tego co kolo ciebie a nie wyimaginowanego jakiegos ,bo ten wyimagionowana to prostak bez podstawuwki

Gość Kachna000000
006kjbsdkbsg - brawo :D

Gość zakretka
Mozesz mu powiedziec, ze jezeli sie z czyms boryka, albo cos go gnebi, to mozecie nad tym popracowac RAZEM, po to sie jest w zwiazku zeby razem problemy rozwiazywac, a nie na osobnosci.

Gość dziś_będę_szczery_a_co
dużo kobiet się tu wypowiada budując niesamowite historie nie chce mi się czytać, sorry laski zraniłaś go, byłaś "suką", chce od Ciebie odpocząć, chce się zdefiniować być może do Ciebie wróci, być może nie ja mu życzę, by spotkał na swojej drodze taką, która się wpisuje w jego schemat, bo ty niestety nie, i on musi iść na kompromisy być może nie znajdzie nikogo i do Ciebie wróci i będzie tak, jak piszą laski, znów będziesz się nad nim pastwić, znów będziesz panią wszystkiego ale prawda jest taka, że zawsze będzie czekał i niechże tylko pojawi się ta jedna na horyzoncie - pójdziesz w odstawkę, tam gdzie Twoje miejsce, niestety czego mu w sumie życzę !

Gość umbaumba
w ogule nie kumam kto to pisze o czym to mniej wiecej wiem , ale ja nie rozumiem czemu nie mozna normalnie porozmawiac?

Gość umbaumba
jakies podchody szpiegowanie, czuje sie jak jakis pierdolony krulik doswiadczalny zamkniety w klatce za co pytam sie ja za co kurwa? co ja zrobilem zle i komu?