Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OSZUKAŁ MNIE

OSZUKAŁ MNIE

Polecane posty

Gość OSZUKAŁ MNIE

dzis rano przegladalam telefon mojego chlopaka, widzial to i nic sobie z tego nie robil, weszlam w zdjecia i znalazlam zdjecia jego kolezanki jak spi na wykładzie oraz drugie innej kolezanki gdzies na kanapie. oburzyłam sie o to drugie. bo wyszło ze jest ze spotkania na którym tam był kiedys niby z chłopakami ze studiów. wlasnie oszukał mnie bo wtedy mówił mi ze byly same chłopaki. dodam ze mi nigdy nie robi zdjec, ale obcym tak. powiedziałam mu to ze zle mi z tym, ze mi nigdy zdjec nie robi ale jakies obce dziewuchy trzyma na telefonie i oczywiscie powiedzialam mu ze czuje sie oszukana. teraz sie nie odzywa tak jakby to on miał byc o co obrażony. utrzymuje wersje ze to chlopaki pykali zdjecia jego telefonem, tak jakby tylko on jedyny mial telefon z aparatem.

Gość antoninkaa
hmmm wiesz co mysle ze masz powody by czuć sie źle, zachował sie nie w porzadku

Gość OSZUKAŁ MNIE
a najbardziej mnie w nim wkurza to ze zawsze jak on cos zle zrobi i powiem mu o tym, bo juz nawet nie mowie o awanturze to on jest wielce obrażony i nie odezwie sie nigdy pierwszy, kurde wszyscy tak macie?

Gość Milaszka
To sa tylko zdjecia, nic wiecej. Poprosily go dziewczyny zrobic im foteczki. Nie widze w tym nic zlego.

Ustaw sobie na tapecie telefonu zdjęcie jakiegoś przystojnego Latynosa z kolumbijskiej telenoweli ;) Najlepiej z jakiegoś naturalnego, niepozowanego ujęcia ;)

Gość yomanna
z moim jest identycznie. zawsze uważa się za świętego że on nie jest niczemu winien, czasami brak mi sił do niego