Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w myślach 2razy

..czy tylko ja tak bardzo boję się KOŃCA ŚWIATA? ... wojny/cierpienia/ból...

Polecane posty

..od kilku tyg. prześladuje mnie czarna muysl KONCA SWIATA! ... widze dokladny scenariusz wojny, widze jak zolnieze wchodza do mnie do domu jak zabijaja jak gwalca, widze cierpienie ból i smierc dookola.. boje sie ponowienia II wojny switowej.. widze wielkie wybuchy, widze suchsze czy epoko lodowcowe .. widze to wszytko jakby to dzialo sie w rzeczywistosci.. budze sie w nocy oblana potem... czesto lapie sie na tej mysli.. co wtedy zoprbie.. jak ochoronic najblizszych... jak sie pogodzic z tym co sie dzieje... ze to koniec:( ... tylko sie mowi o owoym KONCU SWIATA.. za rok biore ślub.. podobno w 2012 ma byc wielki KONIEC... czy ktokowiek z was ma podobny problem, mysli... ? pomozcie mi jakos wyzbyc mysli o tej tragedi.. :(

ja mam. zgadzam sie jest to trudne, ale w moim przypadku jestem spokojna, bo wierze w boga. nie wiem jak ty, ale ja traktuje smierc jak poczatek nowego zycia. A bol- owszem, zawsze moze sie cos zdarzyc. wazne jest miec w perspektywie zycie wieczne. Chiciaz zdaje sobie sprawe ze to brzmi troche moherowoberetowo. :P

Gość ...ponawiacz....
może masz schozfremię :(

wierze w Boga, jestem wierząca! ... Wiecie czego sie NAJBARDZIEJ BOJĘ? .. nie tyle mojego cierpienia co cirpienia np. moich rodziców... mojego brata... mojego męża.. może moich dzieci:( ze bąda głodować, ze beda chorzy, ze beda cierpic... to mnie najbardziej boli:( nie bede im mogla pomoc... a ja nie bedziemy mogli byc przy sobie w tych ostatnich dniach? ... :( ... nie mam deprseji.. nie mam shizofremi.. tj. paniczny stach którego ja nie moge opanowac!:(

Gość coco musi umrzeć
co ma byc to bedzie.... nie jestem zwolenniczka opcji pt wielka wojna.... mysle ,ze efekt cieplarniany bedzie gwozdziem do trumny.... wiec logicznie myslac 3 lata to ciut za krotko by wszystko znalazlo sie pod woda. nie mysl o tym! nie warto!