Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczYna__15

jak wyprostowac wlosy

Polecane posty

mam15 lat. w lutym obcielam wlosy. http://img17.imageshack.us/img17/6012/90033439.png miej wiecej tak. niestety mam z nimi problem. strasznie mi sie kreca w dodatku we wszystkie strony. musze codziennie lub co 2 dni je prostowac. mam troche poniszczone juz wlosy i nie chce bardziej. [porozdwajane koncowki] ;/ slyszalam ze sa rozne szampony i odzywki do prostowania wlosow. jakie to sa ? ile miej wiecej kosztuja? czy pomagaja? [ ps ] co trzeba jesc aby miec ladne i zdrowe wlosy? zeby sie nie rozdwajaly koncowki ;/

Dobra rada pogódź się z tym, ze masz falowane/kręcone:) Miałam ten sam problem co Ty i w koncu zrezygnowalam z ciaglego prostowania. Strasznie niszczy wlosy. Proste włosy sa takie nudne :P

no tak. krecone tez sa fajne. ale hodzi o to ze jak umodeluje to mam taki pusz up a po umyciu kazdy wlos idzie w inna str. i wyglada to koszmarnie ;/

Nie moge otworzyc linka ze zdjeciem, ale jesli masz krótkie to poczekaj aż Ci odrosna, to moze cos to pomoze. A jezeli chodzi o jakies srodki kosmetyczne to w moim przypadku akurat zadne nie pomagaly;) Spróbuj wetrzec pianke do wlosow po ich umyciu jak troche wyschna i zobacz co z tego wyjdzie. A noz Ci sie spodoba:)