małaaaa 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 witam, chciałabym uzyskać poradę w kwestii następującej. Jakiś czas temu współżyłam bez zabezpieczenia i trzy dni po tym fakcie dostałam okres co było dla mnie dziwne ponieważ mam regularne miesiączki zawsze 20-go każdego m-ca. dzisiaj mamy 24 kwietnia a ja mam wszystkie klasyczne objawy miesiączki poza krwawieniem i stad moje pytanie czy to może być objaw ciąży?? prosze o poradę i z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicja4444444 Napisano Kwiecień 24, 2009 tak może być to objaw ciąży tym bardziej ze bez zabezpieczeń sie kochałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicja4444444 Napisano Kwiecień 24, 2009 zrób test to sie dowiesz czy to ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mądrogłópia 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 Wiesz kochałaś się bez zabezpieczenia, więć ryzyko zawsze jest. Myślę, że najlepiej będzie jak zrobisz za jakiś czas test i będziesz miała pewność bo takie rozmyślanie czy jest sie w ciąży czy nie szczególnie, gdy nie bardzo ma się na nią ochotę może doprowadzić człowieka do obłędu (przynajmniej ja mam takie osobiste doświadczenia;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo mozliwe ze Napisano Kwiecień 25, 2009 jestes w ciazy a krwawienie krore wzielas za okres moglo byc plamieniem implantacyjnym zrob test i daj znac jak wyszedl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małaaaa 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 dziękuję za rady, są dla mnie cenne, zrobie test napewno i bardzo bym chciała żeby wyszedł pozytywny:D poinformuje o wynikach;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małaaaa 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 a wracając do tego krwawienia to kompletnie zbiło mnie z tropu ponieważ wystąpiło o wiele za wcześnie, zupełnie nie w terminie planowanej miesiączki, dlatego prosiłam o poradę doświadczone babeczki jakie z pewnoscią korzystają z tego forum:) jeszcze raz dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małaaaa 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 a czy któraś z Was miała takie same objawy, będąc w ciązy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach