Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jlj

mieszkania 3miasto

Polecane posty

Gość jlj

od 2 miesiecy szukam mieszkania w 3miescie i nic...dupa...ceny z kosmosu...ma ktos moze jakies info na temat wynajmu w rozsadnej cenie....?

Gość jlj
hmmm? jest ktos z trojmiasta??

akademik,kumpel mieszka pomimo ze nie jest juz studentem,na lato musi sie przeniesc do innego budynku do turysci zjezdzaja.W 3 miescie mieszam

Też jestem na kupnie nowego mieszkania i bardzo atrakcyjne ofery są w TBSie w Gdańsku. Bodajże 36m za 71tys i czynsz okolo 450zł

do michał3 z tym czynszem 450 za 36 m2 i wklad za 70 tys to na jedno ci wyjdzie czy kupisz na wlasnosc czy w tbs ktore nigdy nie bedzie Twoje

W Trójmieście nie ma nic sensownego do wynajmu...same nory! a jak coś powiedzmy jakoś wygląda to krzyczą za wynajem 3 tyśki plus opłaty plus czynsz administracyjny...masakra!

Oczywiście ze nie na jedno , jak nie masz stabilnych dużych dochodów to nie dostaniesz kredytu tych brakująch 100tys. I rata bedzie zawsze wieksza niż powiekszony czynsz w mieszkaniach tbs. Ten deweloper ma jeszcze taką mozliwosc ze mozna za jakis czas wykupic na wlasnosc.

uufffff to mi sie udalo bo nie mieszkam w norze,tylko na nowym osiedlu,z oplatami zamykam sie w 1200

daj mi namiary na tego dewelopera bo w lipcu zaczynamy starania o kredyt,narzeczony jest na dzialalnosci i daja nam 300 tys,ale jak mozna przeksztalci na wlasnosc mieszkanie za 70 tys to czemu nie,tylko czy tam nie ma haczyka

no tak wynika z mapki na ich stronie.Wysypisko maja kiedys zamknoc i zrobic tam "ekologiczna" spalarnie smieci i posadzic tulipany.tak pisali na trojmiescie

Gość jlj
ja szukam m2 i chcialabym sie zamknac w 1300 jesli ktos ma jakis namiar prosze o podpowiedz:)