Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabelle18

Nie mam już sił..poddaje sie...!! Brzydka, ciągle zmęczona skóra twarzy.

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmm
ja mam i wrażliwą i naczynka, i potradzikową, i jak byłam kiedyś u kosmetyczki to się nawet dziwiła jaką mam cieniutką cerę... i też mam problem z wąsikiem, a ostatnio to nawet gorszy :(

Gość uh.
zmien diete i zacznij brac tabsy anty

Gość mmmmmmmmmmmm
ale nie chcę iść do lekarza bo mam fobie na tym punkcie i ich omijam szerokim łukiem

Gość Majka23..............
Jak ja dawno zmieniłam, a leki hormonalne biorę bo muszę :D

Gość helipinkaaa
eee nie załamuj się! wąsik to sobie zlikwiduj pensetą a twarz smaruj codziennie lipo kremem dardia i zobaczysz różnicę już po pierwszym dniu stosowania. nie ma się co załamywać!!!!

Kochana! Nie przejmuj się niczym. Ostatnio też czułam się brzydka, byłam zmęczona monotonnością życia i nie mogłam patrzeć na swoją szarą twarz. Poszperałam w Internecie i znalazłam super rozwiązanie. Wybrałam się do kosmetyczki na zabieg "Wanilia i karmel" do salonu Empire (Al. Jana Pawła II 29). To był rewelacyjny wybór! Pachnący, smakowity zabieg dodał mi chęci do życia, poprawił mi humor, a co najlepsze moja skóra stała się promienna i gładka. Wypróbuj! Tobie też może pomóc!

nie depiluj to jest bez sensu ! Jest taki preparat do rozjaśniania włosków na twarzy Sally Hansen w 10 minut rozjaśnisz i masz z głowy nic nie widać. Kosztuje około 30 zł ale naprawdę warto, nawet na bardzo ciemnych włosach działa.

Gość kakakakaka
temat strasznie stary, ale jakbym miała wąsik tobym go usunęła laserowo, to mała powierzchnia więc byłoby dość tanio. a jaki komfort :)

Gość porebet
Oj... również miałam wiele problemów, pomogła po prostu odpowiednia i systematyczna pielęgnacja - w ten sposób można ją doprowadzić do normalności. U mnie na wszystko trzeba było poczekać, ale Hildegard Braukmann pomogło, ale cera była jednak mega wymagająca.

Gość gość
ja mam gruba skore.a wasik gole sobie zwyczajnie przy uzyciu maszynki i pianki od jakis 10 lat co kilkanascie dni i nie mam zadnych problemow.moja twarz tez zawsze wygladala na zmeczona nawet po 12 godzinnym snie,dlatego zainwestowalam w botoks czola i oczu.cala twarz sie przez to podniosla plus robie parowki ze swiezej miety.pozniej peeling maseczka.oklady na oczy z zielonej herbaty i raz w tyg sauna.moze tez sprobuj mi pomoglo a bylo tragicznie