Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Co jedliście dzisiaj na śniadanie??

Polecane posty

:D zawsze lubiłam fast foody ale jak zaczęłam czytać tutaj że ludzie tam plują śliną, flegmą to ..:-o skończyła się fascynacja..:-o

kabel ja to wiem kfc mi nie obrzydzisz chocby nie wiem co. :) kurcze slinotoku dostaje. oooo kppytka ze schabem duszonym albo z bitkami ...............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeesccccc

ja ich nienawidze ale to jest najszybsza forma zaspokojenia jednej z potrzeb ;).....korzystam z pasnika nie czesciej niz raz w tygodniu zazwyczaj w weekend

Fast foody jeszcze... Ale nigdy bym nic nie kupiła w takich małych budkach z hamburgerami. A i nie radzę kupować zapiekanek w takich miejscach. Koleżanka pracowała w budce nad jeziorem i do zapiekanek używa się pieczarek granulowanych. Oni po roku otworzyli opakowanie z pieczarkami a tam była masa białych robaczków. Zamiast to wyrzucić, wrzucili to wszystko na ruszt i serwowali ludziom do zapiekanek :O:O:O

jak bylam na wakacjach w Bulgarii (loj loj w 97) konsumowalam zarabista rybke o wdziecznej nazwie skumbria.... No rewelacyjna byla.... Poszlam do kucharza o przpis mendzilam na kleczkach niemal blagalam nie dostalam :( dostalam za to druga porcje za fre :D Z talerzem ja chcialam pozrec moje wielokrotne marsze do tego kucharza z kim popadlo Wlascicielem hotelu gdzie mieszkalam jego synami bulgarskimi znajomymi ratownikiem z plazy nie odniosly zadnego efektu przekupstwo polska wodka odnioslo skutek taki ze przez ostatnie 3dni pobytu konsumowalam ja za free :|D

kabel smiej sie smiej...... Ale fkt faktem od tego czasu nie jadlam tak wysmienitej ryby :) czuszki b Bulgarii tez sa super caca tak samo. A jakie Teodor( wlasciciel hotelu ) omlety robil :D Slinka mi nawet teraz cieknie, a ja za omletami nie przepadalam do czasu az on mi je zrobil no przepyszne byly idealne...