Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I kropka.

9608 Jaki aparat fotograficzny? 9608

Polecane posty

Mam Pentax K10D Ale to lustrzanka cyfrowa i kosztuje sporo.... http://pl.pixel-peeper.com/cameras/?camera=388 to są foty przykładowe http://www.ceneo.pl/Lustrzanki_cyfrowe;017Pentax_P0-10514.htm?gclid=CP6106zLi5oCFQqF3godjVQoGA robi super fotki...A czykolwiek jako lustrzanka jest w brew pozorą delikatny...Po za tym zbyt wiele w nim ustawień jak na aparat wycieczkowy.. Osobiście polecam H2 bo sama mam 2 i tylko ich używam...:)

Gość a ja ci powiem jaki
żeby był mały i lekki do 300-500 zł najmniej 8 mln pikseli lub więcej zoom najmniej 6X, ale lepiej więcej 10X no praktyczne będzie zasilanie na baterie/akumulatorki AA czyli R6 - jeśli aparat kupujesz na dłużej

Gość a ja ci powiem jaki
zoom oczywiscie optyczny, na zoom cyfrowy nie zwracaj uwagi, bo to szjas

Do zdjęć wycieczkowych i nieco artystycznych? Hmm dla kogoś zajawionego fotografią proponowałabym jakąś lustrzankę cyfrową, nawet najzwyklejszą. Ale to są już koszta niestety (tak w przybliżeniu z jakimś spoko obiektywem to ponad 2000zł). Nie wiem ile kasy chcesz wydać więc nie wiem co polecić. Ale zajrzyj na medialux.pl i wybierz coś z przedziału cenowego który Cie interesuje

W sklepie internetowym Wasserman jest spory wybór aparatów właśnie z takiej średniej półki - nie koniecznie musi być bardzo drogi i mieć tysiące opcji, ale nie jest też szmelcem. W przystępnych cenach uda Ci się tam zakupić jakiś fajny model, który będzie cieszyć i utrwalać chwile, które chcesz zapamiętać na dłużej :)