Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośkafdtyhdghd

przespałam sie byłym....ojej

Polecane posty

Gość gośkafdtyhdghd

wczoraj spotkałam sie z bylym..na piwo. gadalismy i potem zaczelismy sie przytulac..płakać oboje nigdy nie widizłąm zeby on tak pałkał.. oboje mamy juz nowych partnerów a potem sie przespalismy ze soba i ja mam kaca moralnego

Gość gośkafdtyhdghd
nie piłam duzo .własciwie to jedno piwo..ale nie o to chodzi.teraz nie wiem jak bedzie..

Gość no wiec ja mam
płakaliście?? zdrowi jestescie umysłowo....?

Gość gośkafdtyhdghd
bylismy ze soba 3 lata i potem ja go zraniłam ,tzn stracił do mnie zaufanie,ale to nie zdrada.tylko awantura i tak wyszło. wczoraj płakał bo moiwł ze jak jest z ta nowa to widzi mnie,jak kolł niej zasypia to widzi mnie,ze mnie kocha dalej.ale nie umie wybrac w tej chwili.ze zrani wszystkich i nieumie sobie z tym poradzic

Gość darucha-17
Widocznie to co do niego czułaś nie minęło bo inaczej nie zrobiłabyś tego z nim... zastanów sie czy chcesz wrócic czy być z obecnym partnerem... pózniej się spotkajcie i powiedzcie sobie czy to było "coś" czy tylko przygoda

nie wierz mu oglądał Układ , Eli Kazana i robi cię w trąbę i opowiada kawałek tego filmu

Gość gośkafdtyhdghd
no ojej bo nie iwem jak teraz to rozegracchyba chciałabym zebysmy do siebie wrcili..tylko jak to zrobic..

Gość kotka69
Jak dlugo już nie jesteście razem? Kochasz go? On Ciebie chyba też..może wróćcie do siebie

Gość kobieta bez złudzeń
Tak, tak, kocha Ciebie, ale dyma inną. :D Tzn. teraz dyma dwie. Oj, naiwna.

Gość gośkafdtyhdghd
bylismy 3 lata ,niejestesmy od 2 miesiecy,a z tamta wiem ze nie spał jeszcze. proste powiedizec tak,tylko trudniej zrobic

Gość kotka69
po 2 miesiącach już ma inną...szybki Myśle, ze jestes w jego sercu...

Gość gośkafdtyhdghd
wiem ze jestem w jego sercu ale teraz jak to rozegrac zeby wrócił do mnie,

Gość gośkafdtyhdghd
tak dzieci po 25 lat.przed chcwila gadalismy przez telfon.pytał co u mnie,a ja zapytałam sie czy sie zobaczymy,powiedział ze może...świetnie.ale mysle ze tak,,,wiem jaki jest jak by nie chciał to powiedizał by "nie" bez owijania

coż kolejny dowod na to, ze wiek nie świadczy o dojrzałości;) a tytuł topiku pierwsza klasa:D sam nie wiedziałem czy smiać się czy płakać:D

goska dziwna jestes ? :O w temacie piszesz \"a potem sie przespalismy ze soba i ja mam kaca moralnego\" bu po chwili pisac \" ale teraz jak to rozegrac zeby wrócił do mnie\" wiec jak to jest masz doła ? czy chcesz za wszelka cene odzyskac byłego i wybrałas najprostsza droge po przez łozko :P ????????

Gość oral Be
Powiedział "może" więc waha się z którą z Was dziś spać.Jak przyjdzie do Ciebie to znaczy że dobrze mu było.