Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisioGryzli

Nieszczęśliwe zauroczenia

Polecane posty

Gość MisioGryzli

Dlaczego cały czas zakochuje się w dziewczynach, co nic z nimi nie wychodzi, bywa zajęta, albo nie jestem w jej typie. I tak mam cały czas, a mój wiek prawie 27 lat. Przez takie coś moje serce przeżywa katusze. Nie wiem jaka jest na to recepta.

Gość Pamcia21
Cześć. Uważam, że znajdziesz swoją miłość to przyjdzie samo. Rozumiem Cie doskonale. Ja cierpie z tego powodu że ktoś bardzo mi się podoba on mowi ze ja jemu tez ale on nie chce się wiazać. Cos miedzy nami było i teraz nie mogę o tym zapomnieć. Trace chęć do życia. Ale trzeba przeczekać ten trudny czas choć to nie jest łatwe. Jestem pewna że znajdziesz świetna dziewczynę, która bedzie tego warta tylko potrzeba na to czasu.

Gość taka jedna skads
No to mam ten sam problem co Pamcia21. Tez zauroczona w kims kto sie jednak wycofal i nie moge teraz zapomniec wspolnych chwil

Gość Pamcia21
U mnie różnie to bywało nie wiem co mam o tym sadzic cały czas o tym mysle i nie moge przestac. Nie wiem czy on boi sie bo nigdy nie miał powaznego zwiazku czy po prostu chciał mnie wykorzystać. Mam ochote przestac życ...

Gość MisioGryzli
Pamcia, a ile lat miał ten koleś?