Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siódma zapięczętowana.

Jestem gruba i postanowiłam sobie, że będę sama.

Polecane posty

Gość Siódma zapięczętowana.

A pojawił się chłopak, zakochał się we mnie i wszystko mi rozpierdzielił. Myślałam, że to nie jest możliwe, żeby coś do mnie poczuł i przed nim uciekałam. Ostatecznie wyszłam na zimną sukę, która go biedaka skrzywdziła i wszyscy wspólni znajomi, to znaczy większośc znajomych, się ode mnie odwróciła. Z nim nie rozmawiam, udajemy, że się nie znamy i nawet, gdybym to teraz chciała odkręcić, to chybaby mnie posłał na drzewo. I tak zresztą nie mam odwagi. Nie chce mi się żyć... A mogło być tak pięknie. Mogliśmy być przyjaciółmi. Dlaczego on mi to zrobił??

Gość coco musi umrzeć
dlaczego on Ci to zrobil? chyba odwrotnie... jesli jedynym problemem jest twoja nadwaga to albo zrob cos tym...wysil sie troche i schudnij albo zaakceptuj siebie i przestan wymyslac dyrdymaly

Gość Wiosienka
hehehe...a niby co on ci zrobil? To zdaje sie to ty namieszalas. Dziewczyno, zastanow sie dobrze, czego ty wlasciwe chcesz, bo to jest baaaardzo wazne w zyciu.

Gość no o co chodzi
Jak go odrzucilaś to musiał być jeszcze gorszy pasztet od ciebie.

przede wszystkim uwierz w siebie :) skoro Cie pokochał i chciał z Tobą być..to być może Twoja tusza wcale mu nie przeszkadzała? a wręcz podobała mu się..moze masz piekne cechy charateru, które on pokochał? otwórz serce na miłość.. to że jesteś grubsza, nie znaczy wcale, że skazana jesteś na samotność..to Twoj własny wybór i Twoje życie :) nie marnuj czegoś co mogłoby być piękne w przyszłosci i aż do konca ;)

Gość ZAMYKAMY
TWOJA DECYZJA!!!!!!!!!

Gość marianna33
Ale grubas! Zobaczcie! LEGIA! LEGIA! LEGIA WARSZAWA!

Gość Latosława z Więczysławia
a co to znaczy dla Was gruba?