Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka nie miki

Zrobiliśmy to analnie, dzisiaj mnie boli

Polecane posty

Gość myszka nie miki

Wczoraj po raz pierwszy kochałam się z chłopakiem analnie. Użyliśmy lubrykantu poleconego mi przez ginekologa. Było wszystko fajnie, doznania przyjemne, nic mnie nie bolało. Ale dzisiaj od rana czuję w środku taki dziwny ból, jakby ucisk wewnątrz odbytu, poza tym pieczenie. Czy to może być coś poważnego i czy któraś z was miała coś podobnego po analu? Tzn. w trakcie zero bólu, ale dzień potem tak. Wiem że tu lekarz by bardziej doradził, ale mamy weekend i się nie wybiorę.

Gość myszka nie miki
Ojej, takie rady to sobie zachowaj dla siebie. Uważam że wszystko jest dla ludzi, a zwłaszcza tych, którzy są w dłuższych związkach jak ja z moim facetem. Ponowie pytanie - czy któraś z was miała ten problem i jak sobie z tym poradzić bez wizyty u lekarza?

Gość buziaki i takie tam
moze jesteś troche poobcierana ? Ja nic Tobie nie doradzę, bo nigdy tego nie robiam.

Myszko, masz lekko obtartą pupę. To normalne po stosunku analnym (szczególnie pierwszym). To nic groźnego. Pojutrze będziesz czuła się już normalnie. Gratuluję że zdecydowałaś się na rozpoczęcie współżycia analnego i życzę Wam powodzenia.

Gość jcndbc
:-) watpie abys pytała o stosunek analny ginekologa :-)

Gość Chyba cię porąbało
jak sie cos stanie to sie oduczycie pedalskich praktyk.

Gość Chyba cię porąbało
facet to wiadomo , wsadzi chuja gdzie ciasniej, ale ze są takie głupie babki które im na to pozwalaja :O

Gość lolek p
chuj ci w dupe I tyle Bedziesz miala rozjebana dupe na calego No i zylaki pierdolona dziwko

A Wy co - z tych co zazdroszczą czy z tych, co nie mogą?