Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kghjhjhjh

Czy wy tez nie uprawiacie seksu nago ???czy tylko ja jestem inna?

Polecane posty

Go艣膰 kghjhjhjh

Nie wyobrazam sobie seksu nago i tego ze partner zobaczy moj膮 muszelke itd..krepowalo by mnie to ..pozatym mam niedogolon膮zawsze dokladnie i co by bylo jakby zobaczyl tam w艂osy albo co艣 innego ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ana19791
to sie wydepiluj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdsdfs
jestes raczej odosobniona ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laryssssAA
To jak, tylko gacie odchylasz??? :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frufru
"kghjhjhjh - 0Nie wyobrazam sobie seksu nago i tego ze partner zobaczy moj膮 muszelke itd.." - wsp贸艂czujemy ma艂ej wyobra藕ni "krepowalo by mnie to ..." - dopuszczasz do takiej intymno艣ci jak膮 jest seks a spojrzenie jest dla Ciebie kr臋puj膮ce?... masakra. "pozatym mam niedogolon膮zawsze dokladnie i co by bylo jakby zobaczyl tam w艂osy albo co艣 innego?" - po pierwsze - to dog贸l w takim razie, po drugie - to zale偶y co by tam zobaczy艂, jak w艂oski to pewnie nic, ae jak co艣 innego to hohooooo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgfr
sex najlepszy jest nago :p ile miejsca do calowania, przez ciuchy nie czuc ust na sk贸rze:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kghjhjhjh
nie ..uprawiam seks pod koldr膮 ..czy to ciezko zrozumiec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to znaczy 偶e kochasz si臋
w ubraniu? w bieliznie? zawsze? 艂o, matko... :O tak, zdecydowanie jeste艣 "inna" :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdsdfs
moze jestes oty艂a i to jest twoim kompleksem .. KObiety tak maja .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 istotne pytanie
ja tylko stanika nie 艣ci膮gam, ale to ju偶 przez m贸j problem i nie chc臋 faceta obrzydza膰 :P gdyby nie to, to rzuca艂abym si臋 ca艂kowicie na golasa.

Udost臋pnij ten post

biedny ten Tw贸j facet. nie widzie膰 nigdy cipki swojej w艂asnej kobiety. 偶enada. i co to za bzdura z tym niedok艂adnym ogoleniem? a co Ty jeste艣 lalka z plastiku, 偶eby by膰 idealn膮? przecie偶 to jaka艣 bzdura jest :O jakTw贸j facet zobaczy jaki艣 艣lad po niedok艂adnym ogoleniu, to co? ucieknie z krzykiem? masz du偶y problem, dziewczyno. wsp贸艂czuj臋.

Udost臋pnij ten post

a dok艂adne golenie po膰wicz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdsdfs
porazka ..KAzdy facet chce ogladac nago swoja laske .. To rownie wazne jak seks.Inaczej zacznie sie rozgladac za innymi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kghjhjhjh
nago ale pod koldr膮 i on mnienie widzi..zrozumcie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdsdfs
nago ale pod koldr膮 i on mnienie widzi..zrozumcie.. rozumiemy , ale to nie jest normalne zachowanie ...Zacznij od leczenia kompleksow dobrze ci radze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wsp贸艂czuj臋 facetowi
takiej baby seks pod ko艂dr膮 brrr.... a偶 mnie ciary przechodz膮 ja tam zdecydowanie wol臋 przy 艣wietle, nago, najlepiej od ty艂u albo na je藕d藕ca albo super jest na fotelu przed lustrem uwielbiam patrze膰 i by膰 ogl膮dana moim marzeniem by by艂o wielkie lustro na suficie w sypialni ale mnie nie sta膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgfr
jezu przeciez pod koldra jest zajebiscie goraco, za chiny ludowe bym nie sexila sie poid koldra chyba ze by bylo - 40 stopni! przeciez podczas sexu jest tak goraco ze sie z czlowieka leje a jeszcze jak sie lubi dlugie igraszki to tym bardziej... pod koldra,matko wspolczuje temu facetowi... ja jestem kobieta i nie wyobrazam sobie chowac sie przed nim a piknoscia nie jestem, mam nadwage itp ale sex jest po to zeby sie ogladac calemu i jak facet cie kocha to cie akceptuje i tyle... jakby moj facet chowal przedemna czlonka pod koldra to bym juz go dawno z domu wykopala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weewewwe
a jak ty mu robisz loda ? Tez pod koldra ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie lubi臋 seksu w jasnym
艣wietle. nie lubi臋 i ju偶. a wszystko jest ze mn膮 w porz膮dku, lubi臋 seks, nie wstydz臋 si臋 niczego, co robi臋 w 艂贸偶ku. ale p贸艂mrok pozwala mi na to, by poczu膰 nastr贸j, intymno艣膰, jasne 艣wiat艂o mnie rozprasza. pe艂na noc tez jest super, bo wtedy wszystko skupia si臋 na zmy艣le dotyku i tak si臋 czuje partnera. poza tym nie oszukujmy si臋, ma艂o z nas ma figur臋 modeli. delikatne o艣wietlenie mo偶e uczyni膰 nas pi臋knymi, poci膮gaj膮cymi, wydoby膰 zalety. po co epatowa膰 jakim艣 pryszczem, fa艂dk膮 t艂uszczu, sk贸r膮 blad膮 jak u ryby itp. nie s膮dz臋, by to wzmaga艂o erotyczny nastr贸j. ko艂dr臋 te偶 cz臋sto na nas naci膮gam, bo jestem strasznym zmarzluchem i jest mi zimno zawsze, nawet podczas seksu, gdy jestem naga. ale 偶eby si臋 w og贸le nie pokazywac partnerowi, 偶eby ukrywa膰 cipk臋 przed nim, to ju偶 przesada. 艣wiadczy o problemie. kompleksach lub poczuciu braku akceptacji przez parntera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgfr
jesli jest zimno to normalne naciagac koldere ,ale nie caly czas bo ona sie wstydzii, no sory, co do swiatla to ja tez nie bede sie kochac na pelnym sloncu czy w jasnym pokoju bo wszytkie mankamenty wtedy wychopdza, od tego jest przyciemnine swiatlo lub swieczki, dobrze widac ale niedoskonalosci znikaja:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wich艂acz
偶yjesz w XIX wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kghjhjhjh
Ja do aktu seksualnego przyodziewam akwalung z艂o偶ony z autentycznego kostiumu p艂etwonurka z XIX wieku z wielkim mosi臋偶nym he艂mem :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzysztoff
szanuje poglady prawiczka .. W tym chorym swiecie bez zasad wazne zeby nie dac sie zwariowac

Udost臋pnij ten post

seks to seks,trzeba nago,ewentualnie w jakiejs seksi bieliznie,nie wyobrazam sobie bzykac sie w ubraniu-chyba ze to jakis szybki numerek,albo pod koldra,bo zaraz goraca. Lubie jak moj facet na mnie patrzy,rowniez ja lubie patrzec na niego. A dodam,ze nie mam figury modelki,idealnych wymiarow. Mam troszke za duzo tu i owdzie,ale w seksie mi to wcale a wcale nie przeszkadza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post