Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córeczki.......

MOJA CÓRKA ŚPI Z PÓŁ OTWARTYMI OCZAMI !

Polecane posty

Gość mama córeczki.......

Witam mamusie . Zastanawia mnie oraz niepokoi fakt iz moja corcia czasem spi z pol otwartymi oczami . Dodam ze to na pewno nie jakas wada , bo potrafi zamknac oczy . czasem spi z zamknietymi a czasami z poł otwartymi Nie wiem czy mam sie martwic . na pewno o tym wspomne lekarzowi przy najblizszej wizycie . W zwiazku z powyzszym chcialabym sie zapytac czy Wasze dzieci tez czasami spia z pol otwatymi oczami . Dodam ze np. podczas drzemki raz ma poł otwarte raz zamkniete . nie jest tak ze spi caly czas z pol otwartymi oczami . pozdrawiam i za opowiedzi dziekuje.

Gość ojojojojoj
Mojej niuni często to się zdarza właśnie podczas drzemek. Pytałam lekarki - to nie jest powód do niepokoju., poprostu taki jej urok i jak podrośnie to jej to minie. Czasem palcami jej powieki przymkne do końca i spi juz z całkowicie zamkniętymi oczami

Gość cudowna123
HEHE dzieci tak maja ,moj tez jak zasypia to ma otwarte do polowy oczka ,dopoero jak zasnie mocno to ma calkowicie zamkniete.Nie przejmuj sie tym.

jak bylam mala, to mama opowiadala mi, ze jedno oko podczas snu mialam wyraznie niedomkniete- pozniej sie unormowalo, takze wszystko jest ok :)moja siostra z kolei nie domykala obydwu, ale ma duze oczy, moze Twoja coreczka ze wzgledu na wielkosc oczu ich nie domyka?

Gość marta854
moj syn(8mscy) tez tak spi...ma to po mnie... maz nazywa mnie zooombie!

Gość marta854
oczy ma czarne po tatusiu, bo on jest czarnoskórym obywatelem Senegalu :)

Gość marina9000
ja śpie całe zycie z pólotwartymi oczami i niemoge nad tym zapanować;( to jest dla mnie wstydliwe bo gdy gdzies spie u kolezanki czy gadzies to sie smieja ze spie z otwartymi ocxami a na dodatek z otwarta buzią to niejest normalne a mam juz 20 lat.

Gość rosalita001fdgfdsf
moze ma jedno oczko bardziej

mój kuzyn tak śpi od małego. Jesteśmy w tym samym wieku i zawsze się bałam z nim spać, jak byliśmy mali :) teraz jest dorosły i dalej tak śpi- już taki jego urok

Gość mój
syn też tak śpi i mój mąż też ;)

Gość mój pies tez spi z
półotwartymi oczami

Gość Dziewzyna z lipca
mój syn też tak śpi. Mąż także, I na dodatek twierdzi, że mi się też zdarza. Ale ja mu nie wierzę... ;P

Gość gość
spokojnie autorko mój mąż też tak śpi Nie ma w tym nic niepokojącego