Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa////..

Opalenizna na slub- bez solarium

Polecane posty

Gość aa////..

Czesc dziewczyny, mam pewien problem. Za rok biore slub i tak sie zastanawiam jak najlepiej uzyskac piękną opaleniznę. Ślum mamy za rok na początku czerwca wiec nie zdąze sie opalic naturalnie ( słonce). Z solarium nie moge korzystac. Myslałam o jakims dobrym samoopalaczu ale boje sie ze narobie sobie smóg i wtedy dopiero bede wyglądała:o Czasem stosowałam samoopalacz ale nie wygladało to ładnie. Słyszałam o czyms takim ze w zakładzie kosmetycznym spryskuje sie rónomiernie ciało jakims preparatem, który tworzy opalenizne, tylko niewiem jak to sie nazywa i ile kosztuje. Moze wy wiecie? Bardzo prosze o jakies porady

opalanie natryskowe z tego korzystala moja swiadkowa i za cale cialo w radomiu placila 100 zl. Efekt super:) a wlasnie korzystala bo tez nie moze z solarium...rownomiernie i bardzo fajnie:)

moja siostra tez z tego korzystala. jesli moge cos doradzic - idz tak z 2-3 dni wczesniej, bo ten barwnik dosc mocno ciemnieje na skorze i efekt moze byc zbyt mocny, ale po kilku prysznicach na pewno uda ci sie go zmyc na tyle, zeby uzyskac satysfakcjonujacy efekt. albo moze przejdz sie na taki zabieg w te wakacje i poobserwuj jak bedzie sie to zachowywalo na twojej skorze?

Gość aaa//..
No własnie o cos takiego mi chodziło. Dzieki dziewczyny:) Moze któras miała osobiscie jakies doswiadczenia z opalaniem natryskowym?

ja sobie raz zrobilam . nie placilam bo mialam kupon na to. trzymalo sie ok dwoch tygodni . z tymze po ntrysku przez 6 godzin nie moglam sie kapac i poradzono mi zeby cale cialo pokryc oliwka po tych 6 godzinach zeby utwralic odcien. w moim przypadku wygladalo bardzo ladnie ale slyszalam ze jak ktos ma jasna karnacje to moga byc widoczne zacieki.to pewnie zalezy od wykonania.