Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20groszy

Moj facet nie umie mowic komplementów

Polecane posty

Gość 20groszy

tak jak w temacie..rzadko powie mi cos milego..czesto sama sie musze domagac.. pytam wprost czemu mi nic nie powie czy mu sie podobam wogole. mowie ze dla niego czuje sie brzydka..ze juz od kolegow dostaje wiecej cieplych slow niz od swojego faceta...czasem cos powie ale jest to takie wymuszone...w poprzesnim zwiazku czesto slyszalam kompelenty a on?:(zlosci sie jeszcze gdy zaczynam ten temat..ze jak zawsze o moim wygladzie...czy ma moze ktoras z was podobnie ze wasz facet nie potrafi mowic takich slow? on mi kiedys powiedzial ze nigdy zadnej dzioewczynie nie mowil ze taki jest i juz. ze nie umie..

Gość 20groszy
I jeszcze z wielkiej łaski porządnie mnie zerżnie raz na 2 tygodnie i mysli że mi to wystarczy :( A ja muszę mieć CO NOC !!!! I to co najmniej półtoragodzinną sesję !!!

Gość ofermm a
chyba jesteś trochę próżna skoro to dla ciebie taki problem.

Gość 20groszy
druha wypowiedz nie jest moja... czy ma ktras z was faceta ktory nie umie mowic kompelnetow?

Gość zielonooka tylko wiosną
mój chłopak też nie prawi mi za dużo komplementów, i jakoś mnie to nie rusza, bo dobrze wiem, że mnie kocha. taki ma sposób bycia i już, są przecież ważniejsze rzeczy niż słodkie słówka...

Gość 20groszy
sa..ale chyba kazda kobieta lubi slyszec mile slowa od SWOJEGO faceta.i nic w tym dziwnego.. ma ktos jeszcze jak ja?

Gość polkjugyg
ja wieczorem, gdy moj mezczyzna (tez nie za bardzo wylewny) juz lezy, podchodze do niego, sciagam mu koszule, całuje po twarzy, torsie, mowiac mu przy tym, ze mnie podnieca, ze jest cudowny itp...pomaga;)

Prawda jest taka, że facet powinien mówić komplementy... Jeżeli twój nie jest jakiś wylewny jeśli o to chodzi, może po prostu się wstydzi, lub boi? Uwierz mi są rózne przypadki...

Gość magicca
Jezeli twoj chlopak nie mowi ci komplementow, bo nie lubi tego robic, to wolisz na nim to wymuszac? Chcesz slyszec komplementy powiedziane "na odczepnego", zebys sie odczepila? Nie zmienisz jego charakteru, nawet nie probuj. Albo go akceptujesz takiego jakim jest, albo sie zastanow, czy to dla ciebie wlasciwy czlowiek.

Gość zadziwiona
a ja od swojego ostatnio uslyszalam taki komplement ze o malo z lozka nie spadlam !! uslyszalam " ale ty masz celulit" i " kiedys bylas chudsza" poprawienie sie tekstem typu " ale i tak mi sie podobasz" nie przywrucilo mi dobrego humoru

Faceci nie powinni sie czepiac naszego wyglądu... Owszem jezeli kobieta jest atrakcyjna to dobrze, ale wylewne wypowiedzi na temat wagi nie sa mile widziane ;/.. Dziewczyny sie starszie czują.. wtedy... a oni sie ciesza