Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunnnka

pomozcie co mam zrobic?

Polecane posty

Gość kasiunnnka

moj chlopak na kazdej imprezie strasznie duzo pije, zawsze jest najbardziej pijany ze wszystkich, dzis tez idziemy na impreze i pewnie bedzie to samo... ja nie wiem czy to alkoholizm... on nie potrafi powiedziec stop, rozmowy nie pomagaja, obrazanie sie tez nie... co zrobic zeby sie zmienił?:((

Gość vcxcvx
alkoholizm jest wtedy jak człowiek pije czesto , a nie duzo .. Jak ktos wypije 0,5 litra wódki raz w miesiącu , a w ciagu miesiaca nie pije nic alkoholu nawet piwa to nie jest alkoholikiem Alkoholizm zaczyna sie gdy codziennie musimy wpic przynajmniej 2 piwa .. Ale jak ktos wypije wodke raz na miesiac lub rzadziej to nie jest alkoholizm .. Nawet jezeli upije sie ta wodka to i tak nie mozna go nazwac alkoholikiem Alkoholik to osoba ktora pije czesto , niekoniecznie duzo

Gość kasiunnnka
dzieki troche mnie uspokoiles:), ja po prostu nie chce zeby pil az tyle bo robi mi wstyd czesto...

Gość vcxcvx
4 piwa w tygodniu to jeszcze nie powod do rozpaczy .. 14 piw na tydzien po 2 piwa dziennie to poczatki alkoholizmu

alokoholik to taki człowiek, który jak zacznie pić to nie potrafi przestać, niezależnie od tego jak często pije

Gość vcxcvx
mylicie sie ... jezeli ktos pije raz na miesiac albo rzadziej to nie jest alkoholikiem bo jest w stanie sie powstrzymac przez te 29 dni w miesiacu ..By pic przed ten jeden .. Zreszta znacznie latwiej uzalenic sie pijac mało ale czesto niz duzo albe rzadko ( raz na kilka miesiecy ) ..

Gość co za bzdury
już samo pojęcie "powstrzymuje się" wskazuje na uzaleznienie.Zdrowy człowiek wie gdzie, kiedy ,z kim i ile ,nie musi mysleć o powstrzymywaniu się