sasinka 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 Witam, szukam chętnych do wspólnego biegania w Katowicach. Szczególnie z okolic osiedla Paderewskiego, Bogucic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna na diecie Napisano Kwiecień 26, 2009 hej, ja jestem z bogucic. napiszesz cos wiecej o sobie? jak z twoja kondycja, gdzie chcialabys biegac? ile wazysz? ilechcesz schudnac:)w jakich godzinach chcesz biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasinka 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 20-letnia studentka AE, mieszkam w akademiku Politechniki Śl. Myślę, że odpowiednim miejscem byłby 3 Stawy. Waże 56 kg, marzy mi się 50. Z dietą ciężko, dlatego chcę postawic na ruch. Buegałam dwa lata temu regularnie, obecnie z moją kondycją może byc kiepsko. Godziny do uzgodnienia, ale myślę, że najodpowiedniejsze to ok. 18. Mogę zacząc naet od jutra. ;-) A Ty? Powiedz coś o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasinka 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Ewentualnie myślałam jeszcze nad nordic walking, ale to wiąże się z kosztem zakupu kijków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasinka 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 Dodam, że NIE musi to być osoba w podobnym wieku. Wystarczy, że będzie zainteresowana wspólnym dbaniem o sylwetkę. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasinka 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 Jest ktoś chętny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w górę.... Napisano Kwiecień 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasinka 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 ponawiam do skutku ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sasinka 0 Napisano Maj 10, 2009 Brak odzewu, więc ponawiam. Szukam towarzystwa do biegania lub nordic walking z Katowic. Miejsce - 3 Stawy, codziennie trochę ruchu w walce o zgrabne ciało. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napolitanka Napisano Lipiec 5, 2009 Sasinka-jak się wprowadzę do Katowic od października :D bo zamierzam tam studiować,jakbyś była jeszcze zainteresowana bieganiem,to ja się piszę :D Kazdego dnia trenuję,bo uwielbiam biegać. :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tulpen Napisano Sierpień 13, 2009 cześć Sasinka, czy bieganie w katowicach nadal aktualne? Ostatnio zamykaja stadion AWF i szukam alternatywy dla tego miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napolitanka Napisano Sierpień 23, 2009 ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2014 czesc, szukam kogos chetnego do biegania Katowice - koszutka. Grupa początkująca na FB Katowicki Team Biegaczy Koszutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olkaa91 Napisano Styczeń 2, 2014 Hej wszystkim ;) Szukam chętnego/chętnych do wspólnego biegania w okolichach Bogucic-Koszutki. Jestem początkująca, ale po świętach pora wziąć się za wyrabianie sylwetki! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olkaa91 Napisano Styczeń 2, 2014 Gościu ;) o ile dobrze zrozumiałam skrót FB....nigdzie nie potrafię znaleźć tego Katowickiego Teamu biegaczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kab Napisano Styczeń 3, 2014 hej, też poszukuję kogoś do wspólnego biegania, Katowice- centrum :) niestety z powodu pracy raczej rano do 9 lub wieczorem po 20. Początkująca i wyrabiająca kondycję, więc proszę o zrozumienie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 Kab....o jakim miejscu konkretnie mówisz pisząc 'centrum'? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kab Napisano Styczeń 3, 2014 centrum w okolicach sokolskiej, ale zawsze można też gdzieś podejść (podbiec :D) typu koszutka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olkaa91 Napisano Styczeń 3, 2014 No to nie tak źle :D ja mieszkam niedaleko spodka...i nie bardzo wiem, gdzie właściwie można biegać w tej okolicy. Też jestem początkująca z małym przebiegiem :D jakbyś chciała pogadać, zgadać się to mój nr gg 26663836 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koszutkaaaaa Napisano Maj 2, 2014 Zagląda jeszcze tutaj ktoś, kto biega? Najlepiej Koszutka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benqu_26 Napisano Grudzień 7, 2014 Cześć, mam 26 lat i poszukuję chętnego/ chętnej do biegania na 3 stawach. Nie tak dawno zacząłem. Biegam 3-4 razy w tygodniu 30-40 min wolnym tempem umożliwiającym swobodną rozmowę. Jednym słowem walczę ze zbędnymi kilogramami! We dwójkę/ trójkę zawsze raźniej!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatix3 0 Napisano Lipiec 22, 2018 Hej, hej :D Polecam wspólne treningi pod okiem Rafała Przytuły - trenera Personalnego. < a href="https://trenerkatowice.pl/oferta/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EdziaSledzia123 0 Napisano Październik 25, 2020 Katowice Koszutka Jest tu ktoś jeszcze? szukam chetnej to wspolnego zrzucenia sporej ilosci kilogramow. Wzajemne wspieranie w diecie, wspolne moze treningi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach