Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P500

jak często uprwaiać sex??? pilne!

Polecane posty

Moj mąz ma takie-sobie parametry nasienia! Jak często podczas owulacje powinniśmy się kochać bo jedni lekarze radzo:codziennie inni ,że co 2 dni! Jeśli plemniki potrzebują 6-10 ha na dotarcie do kom. jajowej to cholerka kiedy ona się uwolni to on praktycznie powiiny tam juz być! Więc teortycznie lepiej robić to codziennie bo nie wiadomo kiedy jajeczkowanie nastąpi-ale przy takich se wynikach czy jest to wskazane?

Gość vfdfbd
mozsna codziennie, lub co 2 dni to nic nie zmienia ja zaszlam 3 razy w ciaze raz wpadka, 2 raz kochalismy sie coo 2 dni, ale caly czas nie tylko w owulacje ale non stop i za trzecimrazem co dzien i tez saszam a lekarz mowil ze mamy sie oszczedzac bo to bo tamto bo maz ma 45 lat bl bla bla,... i jakos 3 dzieci mam

Na nic w tym życiu nie ma reguły i chyba trzeba robic tak jak się czuje :)

Gość dobre pytanie.............
bo tez sie nad tym zastanawialam. Ale przy pierwszym dziecku, działalismy codziennie i za 3 razem sie udało. Więc wydaje mi się że można codziennie :)

Gość ja bym jednak radzila co 2 dni
ale regularnie (przez ok tydzien/10 dni). U nas sie sprawdzilo. Powodzenia!

Gość codziennie to nie
w śluzie płodnym plemniki mogą spokojnie poczekać nawet 3 dni na gotowe jajeczko seksu nie powinno się uprawiać codziennie, ponieważ plemniki potrzebują 72 godziny, aby dojrzeć i być gotowe do zapłodnienia jeżeli będziecie uprawiać seks codziennie to sperma będzie pełna słabych, niedojrzałych plemników, co na pewno nie ułatwi sprawy naj;epiej co 2-3 dni, u mnie ta metoda podziałała

no i przy kiepskawych wynikach chyba tym bardziej co 2 dni-tak mi się wydaje ;)