Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 no more hope

Czy ktos znalazl wymarzona prace w tym kraju

Polecane posty

Go艣膰 no more hope

i jest zadowolony i z pracy i z placy? Ja juz nie mam nadziei na takie cos:/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agnieszkaaaaaaaaaaaa
ani wymarzoniej ani nie-wymarzonej:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem zadowolony
Controller w banku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Innesia 26
Jestem z Bia艂egostoku i bardzo chcia艂abym si臋 rozwija膰. Mam wy偶sze wykszta艂cenie, j臋zyk angielski znam, troche do艣wiadczenia w r贸偶nych dziedzinach.Bardzo chcia艂abym pracowa膰 w bran偶y kosmetycznej, pasjonuje mnie kontakt z klientem, z ostatniej pracy zwolni艂am si臋 w艂a艣nie z powodu braku perspektyw do rozwoju....czy to takie wielkie wymagania??A jak w innych miastach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karaluchyyy
wiekszo艣膰 ludzi nienawidzi swojej pracy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciek28
wroc艂aw - programista - nokia simens - jestem zachwycony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzzeee
ja pracuje w urzedzie i bylabym zachwycona gdyby byly zarobki powyzej 2 tysi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartek kowallll
W Polsce nie... Pracowalem 5 lat jako administrator. Bylem odpowiedzialny za wynajem hali na rozne imprezy. Harowka, stres...hala przynosila niewyobrazalne zyski, a mnie placili 1 290 zl miesiecznie.:( Wyzyc sie za to nie dalo, zwlaszcza, ze zona w ciazy itp. Wyjechalismy jak wielu do Uk. teraz oboje pracujemy w ubezpieczeniach w UK, na razie zarabiamy po ok 1000 funtow miesiecznie i zyjemy na innym poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bleblebleeee
Jak macie humanistyczne studia to takie macie perspektywy bo nic nie umiecie przydatnego i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PZN
ciekawe kto by uczul twoje dzieci gdyby nie bylo nauczycieli, albo kto by ciew urzedzie obsluzul gdyby ludzie nie po humanistycznych kretynie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bleblebleeee
co za idiotyczny argument z tym nauczycielem!! Nauczycielem mo偶e by膰 osoba po scislym wyksztalceniu tak samo. A urzedy wielki LOL tam nie chodzi o wyksztalcenie tylko o znajomosci!!! Po humanistycznych to niestety pozostaje glownie praca fizyczna po co ludzie takie studia skoncza nigdy nie zrozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzezezr
ja sie do urzedu nie dostalam po znajomosci a pracy hjest duzo i ludzie sa niemili bo zazdroszcza a nie ma czego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anusiek...
ja pracuje w wymarzonej pracy - w agencji reklamowej. Tylko te zarobki i brak mozliwosci awansowania troche mnie dobija... Ale przynajmniej mam prace na luzie, ciekawa i sie nie nudze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkdkdkd
Taaak, szczeg贸lnie nauczycielem polskiego, czy historii mo偶na by膰 maj膮c wykszta艂cenie 艣cis艂e. Co za mato艂. No m贸wi膮c ju偶, 偶e chcia艂by艣 kretynie czasami co艣 przeczyta膰, i艣膰 na jaki艣 film itd. Do tego te偶 s膮 potrzebni ludzie z wykszta艂ceniem humanistycznym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asda
ja mam wymarzon膮 prace na kt贸ra czeka艂am 2 lata - pracuje na jednym z naszych uniwersytet贸w jako asystent. Kocham swoj膮 prac臋. Szkoda tylko ze zarabiam grosze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkdkdkd
I zdziwi艂by艣 ch艂opczyku, ile ludzie z wykszta艂ceniem humanistycznym potrafi膮 zarobi膰 w reklamie, PR i mediach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lucrezia
pracuj臋 jako kierownik dzia艂u w firmie produkcyjnej, bardzo lubi臋 swoj膮 prac臋 i na zarobki nie narzekam i dodam, 偶e jestem po studiach humanistycznych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sfbhnjhhhhhhhh
Nauczycieli mamy na najbli偶sze 30. Lat w 偶yciu po tym roboty nie znajdziesz. Wy zdziwilibyscie sie ilu humanist贸w dzi艣 klepie bezrobocie :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PZN
a ilu ja znam bezrobotnych inzynierow architektow po polibudzie no tak po scislym uczysz wosu polskiego, historii jasne puknij sie nauczycieli na 30 lat? ahaah to ciekawe czemu tyle ofert jest ca艂y czas a w przedszkolu co poslesz dziecko zeby inzynier go wychowywa艂? a jak bedziesz mial z nim problemy co inzynier za kuratora ? a prawnik tez po polibudzie moze po matematyce ma byc? sie ogarnij

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dkdkd
A ja zman humanist贸w wyci膮gaj膮cych ci臋偶k膮 kas臋. Nie wiem, co wam przychodzi do g艂owy tak deprecjonowa膰 kierunki humanistyczne. Czy wam si臋 naprawd臋 wydaje, 偶e to s膮 tylko nauczyciele? Ot贸偶 mylicie si臋. Humani艣ci siedz膮 w mediach, reklamie, szkoleniach (m贸wi臋 o szkoleniach dla firm za du偶e pieni膮dze); to s膮 trenerzy personalni, socjologowie, to s膮 ludzie pracuj膮cy dla portali internetowych (np onet). Nie ka偶dy humanista to niepociumana panienka po pedagogice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pracuje w hali, ktor膮 moja firma wynajela stad www.operis.com.pl i praca jest dobra, fizyczna, bo fizyczna - ale przynajmniej dobrze platna ;))))

Udost臋pnij ten post