Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmm

Czy sa szanse?

Polecane posty

Gość Hmmmmmmmmmmm

Jakie sa szanse na ciaze przy dwoch stosunkach - zabezpieczonych od deski do deski prezerwatywa - wytrysk byl na zewnatrz - prezerwatywy nie zsunely sie, ani nie pekly Mysle, ze raczej sie martwic nie powinnam chyba...

Gość Hmmmmmmmmmmm
Pytam, bo to moje dwa pierwsze razy byly.. a okresy mam bardzo nieregularne. Znaczy pierwszy byl moj pierwszy:)

Gość d-anka
a ja myśleze powinnas sie martwic ale własnym niedouczeniem żal.pl

Gość oral Be
Nie ma 100% metod antykoncepcji.Prezerwatywy mają "mikropory",przez które plemnik może się prześlizgnąć!

Gość Hmmmmmmmmmmm
No jestem niedouczona:) Wiem o tym, ale coz zrobic.... wczesniej nie potrzebowalam nic wiedziec.

Gość Hmmmmmmmmmmm
Nie ma 100% metod antykoncepcji.Prezerwatywy mają "mikropory",przez które plemnik może się prześlizgnąć! Wlasnie czytalam o tych mikroporach i ponoc to jest przereklamowane, tzn. facet musialby wytrysnac w srodku i okolo 10 minut ruszac sie po tym wytrysku w kobiecie i wtedy ewentualnie przez te mikropory cos by sie miiiinimalnie przecislo (to jest jeden plemnik na miliard).tak czytalam niedawno. A mowilam, ze wytrysk na zewnatrz byl.

Nie masz się co martwić. Z tego co piszesz nie ma szans by nasienie dostało się do Twojej pochwy.

Gość lubię ludzi
laska... żal.pl ;/ idź do ginekologa się dopytaj swoją drogą przy nieregularnym okresie są bardzo małe szanse na zajście w ciążę... eh... dzieci... ;/