Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alf romeo

kto ma jakies alfa romeo i jak się ono sprawuje?

Polecane posty

Gość alf romeo

zastanawiam się nak kupnem jakiegos uzywanego, mniej więcej 10letniego, jak takie auta się według was sprawują? w rankingach wypadają nieźle ale ciekawa jestem co powiedzą użytkownicy

Gość kllker
bardzo zły samochod i czesto sie psuje .. MAm nadzieje ze pomoglem

Gość alf romeo
dla scisłosci - juz mi kilka osob cos takiego mowilo ale zadna z tych osob nigdy alfy nie miała ani nie znałą osobiscie nikogo kto miał to jest obiegowa opinia i plotki a mnie interesuje prawda i wypowiedzi osób, które rzeczywiscie miały z tymi autami kontakt :)

Gość kllker
jezeli ci nie przeszkadzaja czeste wizyty w serwisie to go kupuj .

Gość alf romeo
głównie chodzi mi o model 156

Znajomy ma/miał 156 kupił za 15tyś (nie wiem który rocznik i jaki przebieg), w ciagu następnych paru miesięcy musiał wyłożyć ok 10tyś na naprawy! Oprócz tego, że alfa ładnie wygląda i przyjemnie się tym jeździ to gówno warty jest ten samochód.

tak, wygląd może zmylić, czasami jest przybajerowany , jak ktoś jest sroka to może sie napalić ale to tylko pułapka

Gość skoro są takie złe
to jak wytłumaczyc fakt ze udało im się zdobyc mistrzowski tytuł, tzn samochód roku? sposrod wszystkich aut swiata?

Gość oszołomom religijnym
10 letnia alfa to zlom zreszta ten samochod rzadko doczeka tego wieku wiec moze byc problem z kupnem to jedyna nadzieje dla ciebie ze nie uda ci sie takiego znalezc

Gość oszołomom religijnym
Oprócz tego, że alfa ładnie wygląda i przyjemnie się tym jeździ to gówno warty jest ten samochód. - dokladnie.

w Polsce mechanicy nie potrafią robić i obsłużyć Alfy ---zawsze jak zobaczą na warsztacie to bluzgają że gowien nie robią--- trzeba sie dostosować do naszych warunków

Gość Tomek21123123213
Alfa Romeo...jest to bardzo dobry samochód.. mam 156 z roku 98 i w porównaniu z poprzednim VW to niebo a ziemia... duzo lepszy.. a WV co troche sie psuły drobiazgi... łozyska ... w sroku trzeszczało wszystko.. a w alfie jest bez zazutu... mam ja od 2 lat i przy czyms takim zero napraw... klacki jedynie...;) Tak że polecam alfe.. a dlatego takie jest zdanie bo na alfe najezdzaja wszystkie czasopisma powiazane z niemiecka motoryzacjie... TOP GER natomiast odwrotnie... HEHE POLECAM ALFE ... Jest to super auto w bardzo dobrym wykonaniu... i marne polaczki niech nadal liza niemca faje... POZDRO Alfisci...

Gość bvvvffff
maz mial alfe, ladnie wy glada ale jest fatalne, wszystko sie psuje, kupil za kase spezedal za bezcen

Gość Tomek21123123213
bo o alfe trzeba dbać tak jak o kobietę...