Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seroterto

Dlaczego nie naglaśnia się, że silikony po paru latach trzeba wymienic????

Polecane posty

Gość 92 w biuscie buhahahhahahha
okok ale jeżeli jedynym jej atrybutem są cycki a przeciez widać to z każdej jej wypowiedzi i moze byc w nich "guma do żucia " to sądze ze jakiekolwiek konsekwencje zdrowotne dla kogos takiego nie śa istotne , a propos ze może w nich byc wszystko proponuję nie tłumaczyc jej tego bo przekracza to mozliwości zrozumienia przez nią tekstu pisanego,moze silikony zasłaniają jej monitor

Gość fkggg
\"walka o marzenia\" booooshhhh... jaką sieczkę trzeba mieć w głowie, zeby CYCE były marzeniem życiowym...

Gość ja tez mialam robione piersi
o marzeniA, to było jedno z marzen, jedni maja marzenia by schudnac, to jest ich cel zyciowy, inny aby miec ciało bez cellulitu a inni aby miec piekne piersi. Drugra sprawa jest taka, ze jesli by silikony byly tak naprawde okropne, fatalne to nie miało by ich tak wiele kobiet. Moje kolezanki z pracy równiez zapierały sie ze nie, one i silikon, a w zyciu! zobaczyly moje piersi i.. uwaga, chca nawet zaciagnac kredyt aby tez je miec ;)

Gość ale sie zatrzetrzewliscie
a niech maja silikony, inne male piersi a inne sflaczałe. Kazdy ma swoj gust a o tym sie nie dyskutuje. Chyba dobrze ze jest roznorodnosc? nudne by bylo aby kazdy w szarym chodził.

Gość axaxaxaxa
a ja mam rozmiar 75g i chciałabym mieć mniejsze,nawet nie wiecie jakie to obciązenie dla kręgosłupa,a laski sobie powiekszają.po latach bedą się garbić!pozdrawiam

Gość axaxaxaxa
natura mnie obdarzyła niestety chciałam dodać!

Gość ciekawe czy będziecie
sobie wymieniać silikony co 10 lat, jak juz będziecie po 50 i dalej. szczerze to wątpię.... Takie coś musi okropnie wygladac na starość, fuj:O http://www.widelec.org/zdjecie,hardcore-bikini-babcia,940.html omg

trzeba usunąć spację

Gość Karolka 19822
A ja rozumiem osobe pod nickiem 90/60/90. Sama mam bardzo male piersi, praktycznie wcale ich nie mam i wszytsko bym zrobila zeby urosly. Na operacje mnie nie stac jeszcze. Mam 25 lat i mieszkanie na kredyt. I rozumiem te dziewczyne ze nie obchodzi co ma w tych silikonach, ze moze miec nawet gume. Ja rozumiem ja, bo wiem co to znaczy byc deska- być wysmiewana przez ludzi, slyszec za plecami- o idzie deska, i wszelkie komentarze. Bylam nauczycielka w gimnazjum i musialam zrezygnowac z tej pracy bo nawet uczniowie komentowali moj brak biustu- zalamalam sie, popadlam w depresje. Dlatego nie pierolcie ze operacje nie maja sensu! Lepiej wymieniac te silikony niz byc codziennie wysmiewana, ponizana i miec spierdone zycie!

Gość 92 w biuscie buhahahhahahha
o jezu ciekawe ja padłam ze smiechu dzieki za linka cycki to nic zobacz jaki ma tyłek w tych stringach:p

no babka jest tha best :D ale trzeba przyznac, że tłumy się za nią oglądają:-p

Gość Mi vida loca
Nie mówi sie o tym glosno ze trzeba wymieniac te wkladki bo zadna babka nie zrobilabym sobie tej operacji.

Owszem zrobiłaby, bo wiekszosc kobiet ktore robi, licza sie z tym i maja kase. zreszta i kase miec trzeba na ewentualne poprawki;)

Gość dodatkowo
wymieniają mózg na silikonowy - tak samo pusty, ale nie do zdarcia

Gość gość
sama mam silikony od 7 lat lekarz mnie od razu uprzedzil ze po jakis 15 latach po operacji bede mogla je wymienic , ale tylko i wylacznie dlatego ze moga juz troche byc nizej i moze mi sie to nie podobac a ktora 40 latka nie ma obwislych piersi??? juz niektore 20 latki maja :P operacje sie powtraza czysto z estetycznych przyzczyn jesli mi one nie beda przeszkadzac to nie musze nigdy jej 2 raz przechodzic... poza tym sylikony maja dozywotnia gwarancje producenta

Gość gość
Ja mam 40lat i nie mam obwisłych piersi. Moze dlatego, ze nie mam dzieci i nigdy drastycznie nie tyłam i nie chudłam. Mam rozmiar 75C,więc nie ma co wisiec :) A wracając do tematu, dla mnie informacja o tym, że sylikony nie sa na całe zycie to "oczywista oczywistość"

Gość gość kwiatek
hmm mam piersi silikonowe już 10 lat, kiedy zdecydowałam się na implanty miałam 32 lata-to suuuper decyzja byłam i jestem baardzo zadowolona :) moje piersi-silikony nie zmieniły swojego kształtu a jestem osobą baaardzo aktywną, powiem więcej nawet są teraz bardziej naturalne-bo być może skóra się troszeczkę naciągnęła a one-moje piersi :) zrobiły się jeeeszcze bardziej elastyczne i mięciutkie :) nadmienię, że po operacji wszczepienia mam rozmiar 75-B/C, mój lekarz 10 lat temu dał mi gwarancję -tak na piśmie :) certyfikat dożywotni :)że nie ma potrzeby żadnego wymieniania silikonów!! ( wyłączając oczywiście jakieś powikłania tylko pooperacyjne)jak po każdej operacji, hmm coś mi się wydaje że w tej chwili chodzi tylko o dodatkowe wydanie pieniędzy-oczywiście przez nas kobiety-firmy produkujące silikony i pewnie niektórzy medycy chcą po prostu podwójnie zarobić-niestety, nie na mnie :) u mnie wszystko suuper na swoim miejscu :))) pozdrawiam