Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sterydyyy Pomocy

Pomocyy Brakk miesiączkiii Denerwuje się Co robic !!

Polecane posty

Gość Sterydyyy Pomocy

Pomocy mam 14 lat nie mam jeszcze miesiaczkii mozna ją jakoś przspieszyc ? Denerwuje się Co robic ? Mam śluzz... I wogóle . Pomocy !! co raz czesciej mnie boli brzuch od pól roku .

Gość to normalne
w naszej szerokości geograficznej nastolatki dostaja miesiączkę w wieku 13- 16 lat być może jesteś za szczupła na miesiączkowanie, wszystko przyjdzie w swoim czasie, jeżeli masz inne oznaki dojrzewania to musisz być cierpliwa, jeżeli do 16 urodzin nie dostaniesz okresu to musisz iśc z mamą do lekarza miesiaczka to nic przyjemnego, powinnaś się cieszyć jezeli natomiast bóle brzucha są bardzo silne, takie, że musisz brać tabletkę i powtarzają się cyklicznie, to musisz powiedzieć mamie i musicie iść do lekarza

Gość iuiu
moja corka ma 10 lat i juz miesiaczkuje .naprawde sie nie spodziewalysmy..........lekarz stwierdzil ,ze wszystko jest w absolutnym porzadku.powiedzial ze miesiaczka pojawia sie miedzy 10-16 rokiem zycia. czy jestes szczuplej budowy?jezeli tak to wlasnie z tego powodu okres pojawi sie pozniej. jezeli rosna ci piersi,pojawilo sie owlosienie wszystko z toba w porzadku. teraz sie ciesz swietym spokojem i niczym sie nie martw:) pozdrawiam