Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytogrzechpytać

ciekawe ilu księży ma nieślubne dzieci...

Polecane posty

Gość czytogrzechpytać

Procentowo w Polsce. Macie jakieś dane?

Gość czytogrzechpytać
Ale na pewno są jakieś statystyki tzw. ODWAŻNYCH. Tak myślę... i co wtedy? Powinni odejść , nie?

Gość czytogrzechpytać
A pierwszy w mojej rodzinie. Np. masz listę kleryków i 30 lat póżniej co robią. Przecież to wszystko jest zapisane. Powiedzmy 5 gdzieś się zgubiło z 30stu czy jak to wygląda?

Gość czytogrzechpytać
Patrzcie - ale dzieci katolickiego księdza zawsze są nieślubne, nie? No bo co - tylko cywilny może wziąć. Już za późno na co innego. Boże - ale z drugiej strony jak tak można, iść się wyświęcić i stwierdzić, że bez sensu. Nie wiem... to trzeba już całkiem rozumu nie mieć. Nie wiem.

Gość czytogrzechpytać
Musi sobie zmienić wyznanie np. zostać ewangelikiem. Wtedy jeszcze jakoś to wygląda. Ale co? Dostanie ślub jak przyzna się , że rzucił...sułtannę. Tak się mówi nie? Rzucił kapłaństwo, a nie sułtannę. Czyli się rozwiódł z Bogiem.

Gość czytogrzechpytać
Rzucił Boga powiedzmy na rzecz... nieślubnych dzieci. Boże - ale zamiana. Nie ma co. A co z tymi dziećmi? Ludzie jednak są bardzo krótkowzroczni, nie? Jedni kombinują 30 lat do przodu , a inni znowu idą na zywioł - jak zakochani byli księża. A co warte jedno i drugie? Nic. (ja jestem ten pierwszy przypadek).

Gość kurde no ja nie mogę
a w czym ma ci niby ta informacja pomóc?