Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem dzisiaj po zabiegu

Transferu zarodków

Polecane posty

Embriony były rozmrażane po około dwóch latach są dwa lekarze mówia że mam 40 % szans na kazdy po po ok 17-22% szans takie sa statystyki odpowiedz za ok 12 dni z krwi Betahcg ale jak to ja juz bym chciała jakiejs rady co oprócz brania duphastonu może zwiększyc szanse na powodzenie??

modlitwa to takk w koncu to jakieś zrządzenie lusu nami włada ale moze coś ziemskiego mi poradzicie coo jeżeli juz ktos przechodził to prosze o rade:)))

Gość joojjjj
biedna dziecko zamrożone na dwa lata aż ktoś chciał spróbowac w końcu żeby się urodziły ........ przerażające jest to

Gość embrion to nie dziecko

Gość joojjjj
niby nie dziecko ale modli się żeby wyszło z niego dziecko - więc na jedno wychodzi - niewiem jak bym się poczuła jakbym wiedziała że dwa lata leżałam zamrożona i mogli mnie wyrzucić a ktoś się zdecydował jednak że mnie chce :(

Gość podpowiedź...
teraz to już tylko spokój, lekka dietka, jak najmniej wysiłku i pracy przez kolejne 2 tygodnie: żadnego mycia okien, żadnego odkurzania, prasowania, wałkowania ciasta, ogólnie - żadnego przeciążania kręgosłupa itp. wszystkim życzliwym moherom w imieniu autorki topiku dziękuję serdecznie za tego typu komentarze:O

Gość Apie01
Do autorki: Trzymam kciuki by wszystko się udało. Dużo odpoczywaj. Ja obecnie przygotowuję się do in vitro, może porozmawiamy na meilu? Jeśli masz ochotę udzielić mi kilka informacji to zapraszam apie01@gazeta.pl

Oszczędzający tryb życia, suplementacja progesteronu + inne leki ZALECONE przez lekarza (ja miałam estrofem, encorton, clexane). Koniecznie kwas foliowy. Powodzenia.