Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceciktupecik

moja dziewczyna zwymiotywala po tym jak jej sie spuscilem do ust

Polecane posty

Gość maleństwo_do_kochania
hahaha jakie to załosne zwyzywać od dziwek i blachar .... chyba wy się tym podbudowałyście ... o jej robi loda to dziwka, szmata itp. hahah po prostu uwielbiam sprawiac radosc mojemu facetowi , on tego ode mnie nie wymaga, ale dlatego ze wiem co mu sprawia przyjemnosc chce mu ją dawać i ot nie wcale dlatego, zeby mnie nie zostawil ale dlatego ze go kocham i chce zeby byl w pelni zaspokojony ... w seksie jest cudownym kochankiem wyrozumiałym, czułym .... i niczego namnie nie wymuszał sama za pierwszym razem sprawiłam mu przyjemność i choć z początku nie było to smaczne jednak jego zaspokojenie sprawilo mi radosc ;) chce żyć i poznawać wszystko w zyciu a wy od dziwek wyzywacie ... zalosne i nie jestem panienka z dyskoteki w zyciu mialam i mam jednego faceta nie oddam i nie zamienie go na innego ...

Gość taaaaak
o lol i mitomanka OO nikt cie od dziwek nie wyzywal.. w kazdym razie nie na tym forum, ale ja tam nie wiem co sie u ciebie w dopmu dzieje..

ja juz powiedziałam ze to twoja decyzja ale czemu mnie wyzywasz? ja tego robic i juz. ja znam wiele innych sposobów na to zeby facet z którym sie kocham był zadowolony

Gość Eedek
Nie dziwię się, że Twoja dziewczyna zwymiotowała, ja swojej żonie nigdy nie spuściłem się do ust z prostej przyczyny: Kocham ją i szanuję. Sam nie chciałbym mieć tego w ustach:/

Gość wiolkaaa
hahaha jakie to załosne zwyzywać od dziwek i blachar .... chyba wy się tym podbudowałyście ... o jej robi loda to dzi**a, szmata itp. hahah kto tu kogo wyzywa? kobieto ile Ty masz lat? umiesz czytac czy podstawowce zaocznie konczylas?:O

bo dzis jestem bojowo nastawiona do swiata :) wiosna, słonko a mi sie ciagle seksu chce a ty nic z tego facet mi wyjechał na drugi koniec polski i s bara bara nici

wiollka ze niby zemnie taka cnotka i wogóle o to mi chodziło ale co mi tama na czole niemam napisane jaka w łóżku jestem

Gość wiolkaaa
a moj nie, i z bara bara nie beda nici:D ok ja zmykam juz fajnie sie pisalo i czytalo usmiaalm sie do lez pa dziewczynki 🖐️

żal to mi was.. ech szkoda gadać ... ;/

Gość wiolkaaa
chyba wszystkie 3 jestesmy cnoykami bo nie lykamy:P:) ok zmykam

Gość wiolkaaa
maleństwo_do_kochania przedzial wiekowy 15-18?

pustaku ja Cie nie obrażam ... karlicą jesteś sama... zmykaj do swoich zasad .. jesteście śmieszne z tym wiekiem a co to ma do rzeczy .. uważam się za bardziej dojrzalsza od was staruchy ... dla twojej wiadomości mam 24 lata a swój pierwszy raz miałam ze swoim pierwszym i jedynym mężczyzna mojego zycia w wieku 20 .. to chyba Ty za małolata się puściłaś... wtedy trza było sobie granicę i zasady ustalać a nie teraz ..

no rzeczywiscie stara jestem tyle ze ja spałam z facetem pierwszy raz w wieku 22 lat a granice ustaliłam przed rozpoczeciem wsółzycia

połka - no ja też się usmarkałam ze śmiechu. i ja też łykać nie lubię. nie żebym od razu leciała haftać do kibla no ale nie lubię i tyle. i zawsze mnie potem brzuch boli. no ale z tym napluciem w twarz to mistrzostwo świata - muszę zapamiętać na wszelki wypadek. sama bym na to nie wpadła - bardzo przytomna i przemyślana reakcja :D maleństwo - dawno już po dobranocce, dzieci spać. łykania co prawda nie demonizuję jak ktoś lubi to have a nice fun ale to ty zaczęłaś od obelg więc się nie oburzaj. młode toto i głupie.

hahahah dobra jesteście mega mega zabawne i smieszne .. dzieki za rozrywkę tego wieczora .. ;) jak dla Ciebie nazwanie kogoś kłodą jest obrazą to chyba prawda w oczy musi mocno koleć .. ;)

kłoda nie ale cnotka jest juz obrazliwe w takim kontekście ja ty to powiedziałas

Gość sexohol
a od kiedy cnotka jest obrazą ?? ;/ a Wy sadzicie, że wasze cipki są super extra smaczne? ;/ wielu facetom to nie smakuje, zapachy i smaki nie są pierwszej klasy, ale faceci mimo to robią wam przyjemność, bo chcą wam dogodzić, dać rozkosz i zadowolenie ! niech się odezwie choć jedna, która SZCZERZE powie, ze nie lubi jak facet ją liże ?! ale oni jakoś wam w twarz nie plują ! kazdemu facetowi jest przyjemnie, hdy jego kobieta w pełni go akceptuję i chociaż zanim powie mu, ze jest obrzydliwy to go wpierw posmakuje, zamiast gadać fee, ochyda itd. to tak jakby facet wam powiedział, ze nie wyliże was bo jesteście obrzydliwe... a Wy mu wtedy co?? zapewne nie jedna chamsko, by się poczuła, nie mówiąc o napluciu w twarz !

nie no jasne bo lepiej w ogole spuszczac sie swojej kochanej dziewczynie do gardla bez uprzedzenia i niech lata do kibla wymiotowac jak ja bedzie targac. no gratulacje debilu! a teksty zeniech chocaz jedna powie ze minetki nie lubi sa bez sensu. bo nawet jakbym ci pwiedziala ze nie przepradam to i tak bys mi zarzucicl ze zaden facet porzadnie sie do tego nie zabral wiec wydaje mi sie zenie lubie. serdecznie sie odpier..... bo takie dyrdymaly jak ty wypisuja tylko durne bezmozgie samce ktore mysla jajami. a jak ci twoja baba nie smakuje to jej nie liz i jej tez nie kaz lykac twoich plyno ustrojowych jesli sobie tego wyraznie nie zazyczy. duren.