Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuhygtrfrds

pomozcie bo nie mam pojęcia

Polecane posty

Gość kjuhygtrfrds

http://allegro.pl/item617191158_zara_urocze_balerinki_z_kokardka_38.html#gallery te buty i tam jest napisane,ze wkładka wew.ma 24,5cm i ,ze to jest rozmiar 38..ale ja mam 39 i wiadomo są rozne rozmiarowki jak zmierzylam sobie stope to ma własnie 24,5cm no,ale kurde boje sie,ze je zamowie,a beda za małe ,a nie ma innego rozmiaru;( .. jest jakies wyjscie? moze ktos tez mial podobna sytuacje i zaryzykowal ,a one sie z czasem rozciagnely? w koncu to balerinki..bardzo prosze o pomoc:)

Gość kjuhygtrfrds
ej noo prosze was.. nie robcie mi tego .

też miałam taką sytuację,ale na szczęście mogłam wymienić. Ale ty nie masz większego numeru,wiec moze napisz e-maila do osoby sprzedającej czy jest możliwość zwrotu kasy jak byłyby za małe,jeżeli Ci na nich bardzo zależy. Jak byłoby można oddać to zaryzykuj może:) Niektóre balerinki się rozciągają,ale nie wiem jak te.

Gość kjuhygtrfrds
hmm no wlasnie,ale nie bedzie mozna odebrac zwrotu kasy bo po 1. to jest allegro ta dziewczyna tez kupila przez ta strone i po prostu dla niej okazaly sie za małe i juz nie bylo odwrotu.. z reszta i za przesylke tez mi nikt nie zwroci kasy ... tam jest napisane ,ze sa one wykonane z naturalnej skóry zamszowej,wiec moze sie rozciagna cos.. albo jeszcze mam takie do wyboru http://allegro.pl/item612960041_baleriny_gegrge_40_41_7_balerinki_nowe.html#gallery ale one natomiast moga byc stanowczo za duze...

Gość kjuhygtrfrds
kurcze jedna osoba starala mi sie pomoc.. no dajcie spokoj macie tu lepsze tematy jak "czemu siedzicie na kafe o tej porze"? :O :( no prosze!

Nie wiem,są tylko większe o 5mm to może nie będą?..jak sobie mierzyłaś stopę i masz 24,5 to może weź te drugie? bo chyba troszkę luźniejsze będą lepsze,niż za małe :)..ja kiedyś też właśnie sobie zamówiłam na allegro i myślałam,że będą dobre,bo miały długość wkładki taki co sobie zmierzyłam, a ona jest na dole, a baleriny były tak zaokrąglone jakby,bo tak były szyte i były za małe. Ja chyba na Twoim miejscu wziełabym te wieksze czyli drugie,albo wstrzymała się z zakupem ich jeżeli nie są Ci bardzo potrzebne:)

Gość kjuhygtrfrds
heh są potrzebne ;D i to jak najsszybciej niedlugo wyjezdzam i po prostu nie mam juz w czym chodzic;p hm podobaja mi sie te drugie tylko problem w tym,ze nie ma tam napisane jaka dlugosc ma wkładka wew. i obawiam sie,ze one moga pływac w mojej stopie..bo 41 przy 39 to jest duza roznica mimoze sprzedajaca napisala,ze wyglada jej to na numer 40.. ale dziekuje,ze napisalas z tym czubkiem buta bo nawet o tym nie pomyslalam

Pisze jaką ma długość wkładka wewnętrzna w tych drugich:) w prawym rogu :) Ona ma 25cm więc nie ma zbyt dużej różnicy miedzy 25,5 a 25 cm. To może lepiej te drugie.

Gość kjuhygtrfrds
aa faktycznie 25cm to w sam raz w sumie tylko nie wiem,czemu tam jest napisane ,ze to numer 41;O .. jej dziękuje Ci bardzo;* !

Gość kjuhygtrfrds
kurcze,ale o te balerinki trzeba sie licytować ;D no ja nie wytrzymam..zawsze mam takiego pecha.

Nie patrzą na to co myślą inni, kup sobie takie,które Ci się podobają:):) bo w końcu Ty w nich będziesz chodzić a nie oni:)..ja ostatnio też kupiłam sobie buciki, takie zagraniczne i sie śmiali,że dziwnie wygladam i w ogóle,ale mam to gdzieś. :D..albo po sklepach pochodź? a jak nie znajdziesz niczego ciekawego to wtedy w ostateczności zamówisz te :)

Gość kjuhygtrfrds
co racja to racja;) tak tez zrobie;* dziekuje jeszcze raz;*