Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziwnaxxx

piękny sex

Polecane posty

jestem z moim chlopakiem pół roku i bardzo mnie podnieca, chcialabym abym ja go tez podniecala jednak jak bylam mala to poparzyłam sobie brzuszek i nad pepkiem mam dosc spora blizne ktora krepuje mnie do tego stopnia ze nie potrafie sie przed nim rozebrac, nawet jak sie zabawiamy to albo czyms zakrywam brzuch albo spuszczam bluzke do polowy tak by jej nie bylo widac :( co mam zrobić jak sie przekonac aby mu ja pokazac?, czy was facetow to nie odstrasza? :(

Gość dwudziestoparolatka ...
założę się, że nie będzie mu to przeszkadzało. wiem, że dla ciebie to może być ogromny problem, a dla niego...zresztą sama zobaczysz, pewnie zauważy dopiero, jak sama mu pokażesz. Ale skoro blizna stanowi dla ciebie jakieś ograniczenia, krępujesz się pokazać z gołym brzuchem, to może poradź się lekarza, co można z blizną zrobić. Może pomogłyby jakieś maści, np. cepan, które wygładzają blizny albo pomyśl o jakimś zabiegu. powodzenia :)

Uwazam,ze powinnas mu pokazac i powiedziec jak bardzo Ciebie to krepuje. W ktoryms momencie i tak zauwazy i wtedy .... bedzie naprawde zaskoczony. Zrob to i nie przejmuj sie .... glowa do gory,bedzie dobrze ;)

Przecież i tak kiedyś zobaczy tę bliznę. Jak będziesz ją długo ukrywać, to może będzie miał do Ciebie o to pretensje? A tak zdąży się z nią oswoić. Teraz jest najlepszy moment, bo on jest podniecony i Cie pożąda, więc mu i tak ta blizna nie będzie przeszkadzała!

Gość aee
heh,ja mialam podobny porblem z tym,ze mi przeszkadzala oponka na brzuchu ;p (mimo to mam kobieca figure,ale jednak..te faldy ;/ ) i staralam sie zawsze lezec czy cos, zeby nie bylo widac. Jak przytulal mnie od tylu kladac reke na brzuchu,keidy siedzialam, to robilo mi sie STRASZNIE glupio. I wiesz co? to po prostu samo przeszlo,stopniowo.. Zuwazylam,ze mimo tego chyba mu sie podobam. Chociaz brzuch i tak wole ukrywac ;P Z kolei mialam jeszcze inny problem ze swoimi piersiami (wiekszy,niz jakastam blizna na brzuchu,ktorej zaloze sie,ze prawie wcxale nie widac..) i po prostu mu o tym powiedzialam. Ciezko sie bylo przemoc,ale powiedzial,ze mu to nie przeszkadza. Mimo tego i tak musialo minac troche czasu, nim je pokazalam, ale,jak widzisz.. da sie.