Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość child

ile rozmawiacie z rodzicami? chodzi mi o czas jakim im poświęcacie?

Polecane posty

Gość child

ja mam 27 i niestety z nimi mieszkam jeszcze, rozmawiam jak mam ochote lub problem, czyli zadko. I dowiedzialam sie dzis ze z nimi nie rozmawiam wogole i co najlepsze odlacza mi internet kurde dobre no. nie ważne interesuje mi jak dużo czasu poświęcacie rodzicom na rozmowe dziennie.?

Gość smells like 90
mieć 27 lat i mieszkać z rodzicami. - to jest dopiero dobre no.

Gość child
a ile Ty masz lat ze sie mądrzysz?

Gość child
zreszta co w tym dziwnego to nie wiem, nie mieszkam z nimi na 30m2, ale na 250m2 wiec nie rozumiem Twojego zdziwienia?

ja powiem tak jmoje stosunki z Mama poleprzyly sie jak sie wyprowadzilam wczesniej roznie to bywało mam 23lata

Gość puppinka80
Moje stosunki z rodzicami tez poprawily sie gdy wyprowadzilam sie z domu a zrobilam to majac 22 lata. teraz mieszkam za granica, mam swoja rodzine i prace i rozmawiam z mama 2-3 razy w tygodniu po pare godzin czasem:))

Ja mam 31 i codziennie z mama przez telefon z godzinke:P jak przyjedzie to caly czas razem:) a sama juz jestem mama🖐️

Gość smells like 90
a męża nie masz?

Gość ja rozmawiam tak
5 min 20 sek. z matką 4 min. 18 sek z ojcem

Gość puppinka80
kiedys uslyszalam jakis skecz w stylu, ze kiedys dzieci uciekaly z domu a teraz to rodzice nie moga ich nawet sila z domu wywalic:))

jeszcze calkiem niedawno rozmawialismy dosc rzadko, bo mieszkamy daleko od siebie, wiec bylo to moze ze 2 razy w tygodniu po 4-5 min przez telefon. ale przypomnialo nam sie, ze jest cos takiego jak skype, wiec kupilismy sobie kamerki i robimy konferencje - po jednej stronie rodzice razem, po drugiej ja i 1 - 2 h dziennie sobie rozmawiamy. duzo lepiej mi z tym psychicznie.

Gość nigdy nie mow
NIGDY :-P

Gość child
nie mam i nigdy nie bede miała męża. a wyprowadzić się gdybym miała taką możliwość to bym to zrobiła dawno.

Gość child
zreszta nie chodzi o polepszenie stosunków z mamą/tatą, ale p czas jaki sobie poświęcacie.

Gość puppinka80
Poswiecamy sobie kolo 2 godzin 2 razy w tygodniu (telefony).

Gość child
choć wiecie co, ja to wolałabym już wyremontować sobie piętro i dokładac się do opłat nawet 50% aniżeli wynajmować coś gdzieś. Tak z czystego rachunku ekonomicznego. No chyba, ze miałabym pracować gdzieś dalej, ale mieszkając i pracując w tym samym mieście wynajmować coś w obecnych czasach to tylko strata pieniedzy.