Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do bani

Odludek

Polecane posty

Gość do bani

Jestem strasznym odludkiem, nie mam przyjaciół, ciężko mi nawiązać z kimkolwiek kontakt. Nie potrafię z nikim rozmawiać. Dosyć juz tego mam ludzie patrz na mnie jak na wariata. Życie jest do bani a niema perspektyw na poprawę. Co robic ma ktos jakas rade?

Gość gfvsdgfvdf
mam ten sam problem :(

Gość do bani
wolałbym żebyś miał jakąś rade:_

Gość
ja super radzę sobie w pracy, urzędach - rozmowy formalno-służbowe prowadzę sprawnie i rzeczowo :D ale gdy przyjdzie mi pogadać prywatnie - czerwienię się jak nastolatka :p cóż począć - taka uroda...

Gość Oliwia222
Witam! Nigdy nie pasowałam do żadnego grona.. W szkole zawsze wykpiwana, wyśmiewana.. taki dodatkowy element, i wiem,że jest to potworne uczucie :( .. Miewałam stany depresyjne, chodziłam do psychologów,ale tylko parę wizyt, bo więcej tej ciągłej paplaniny bym nie wytrzymała.. W dalszym ciągu nie mam nikogo, komu by się można było w rękaw wypłakać.. Ale zaczęłam sobie powolutku z tym radzić.. Ot co : zajęłam się pisaniem muzyki to mi daje jakiś nowy cel,aż powracają chęci do działania :) .. ''do bani'' i '' gfvsdgfvdf'' może powinniście odnaleźć jakąś własną pasję i spęłniać się w niej??? Nie możecie zamykać się w czterech ścianach i opłakiwać po kątach, może warto wyjść na zewnątrz i chociaż spróbować otworzyć się na kogoś? .. Nie wierzę,że ktokolwiek z was jest bezwartościowy, macie coś czego innym naprawdę czasem brak.. Uwierzcie w siebie, bo życie jest tylko jedno!!! .. Zacznijcie działać, wierzę,że się uda :) Udzielajcie się w tym topicu, pomagajmy sobie nawzajem.. Pozdrawiam!

Gość pseudonimix
do bani

Gość samS0n
do bani __ a ja mam na to sposób. wyprowadzam sie w gory i kij im wszystkim w oko ;) Lubie przyrode i zabawe z aparatem wiec mam nadzieje ze tam sie odnajde i złapie dech w piersi. 🖐️

Gość
Oliwia ma rację - trzeba żyć własnym życiem - tak jak chcesz a nie tak, aby się każdemu podobać. Nie każdy musi Cię lubić, nie z każdym się zaprzyjaźnisz. Być może jeszcze nie trafiłeś na \"swoich\" ludzi, którzy Cię docenią.

Gość iiiiiiiiii
jestem w podobnej sytuacji bo wszyscy o mnie "zapomnieli" ale nie przejmuje sie tym ten kto zateskni ten sam sie odezwie a przyjaciolke znalazlam we wlasnej matce i to mi wystarcza moze poszukaj przyjaciol gdzie "blizej"

Gość do bani
samSon a jak długo będziesz tam siedział całe życie? czy to aby niezbyt radykalny krok:) tez miąłem rożne myśli typu zbudowanie chatki w lesie, czy nawet zostanie zakonnikiem. Mi by nawet to odpowiadało ale co czuli by rodzice mając takiego syna:( juz chyba lepszym rozwiązaniem było by samobójstwo. Oliwia mam taka pasje, początkowo było to hobby, teraz przerodziło sie w naprawdę w cos więcej nazwałbym to nawet uzależnieniem a widzę w tym szanse na naprawdę spore pieniądze ale co z tego? ja mam taki problem ze chcialbym do ludzi a gdy znajde sie juz miedzy nimi to wolałbym byc sam. A moze najlepiej jest nic nie robic tylko poczekac co sie stanie?