Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagusia1

ciężkie dni Ehhh...

Polecane posty

Gość dagusia1

Pierw mi napisał sms-a : ,,Kolega do mnie dzwonił i pytał sie kiedy przyjadę, oni dziś piją bo ktos ma urodziny. U mnie 2 maja jest jakaś zabawa, ja Cię kręce. szkoda że mnie tam nie będzię'' Potem zaczęłam mu wmawiać że ciągle pije i tylko imprezy i koledzy mu w głowie, on jak zwykle był przeciw. Napisałam mu potem, że go kocham odpisał mi że on mnie też ale że ostatnio jest jakiś dziwny i nie wie co mu jest. Odpisałam mu o co chodzi. Napisał że nie wie czego chce. :( Zapytałam się czy czuje cos do mnie i czy chce być dalej ze mną. Napisał że bardzo mnie kocha i zależy mu na mnie tylko nie wie co mu jest.. Powiedział że boi się, że zrobi coś głupiego... napisałam żeby powiedział wprost, napisał że nie wie... Potem taki sms ,, nie bój się o mnie będzie dobrze. idę spać...'' poprosiłam żebyśmy jeszcze chwilkę popisali. napisał że nie ma ochoty. potem ostatni sms ,, po prostu mam ciche dni teraz dzióbek, nie martw sie. Wszystko będzie dobrze naprawdę. Nie zostawię cię-obiecuję. Kocham cię, idę spać dobranoc'' A więc o co mu może chodzić ?! :((

Gość dziewcynka
ma swoje humorki z tego co widzę tak jak każdy facet.. tak jak my kobiety przed okresem ... pztrejdzie mu i będzi eok daj mu troche czasu a będzie ok zobaczysz