Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyktostetakma

w dniach plodnych moja wydzielina ma specyficzny

Polecane posty

Gość czyktostetakma

zapach. czy wy tez tak macie? jest jej wiecej niz w pozostale dni i czasami ma taki jakby kwasny zapach

to dobrze. ph pochwy powinno byc kwasne. u ciebie widocznie jest. jestes zdrowa, spoko luz ;)

Gość czyktostetakma
no ale ten zapach jest taki jakis specyficzny sama juz nie wiem czy kwasny czy jakis inny. czasami az mnie denerwuje bo siedze sobie w szkole na zajeciach i czuje go. zwlaszcza jak mam jakies spodnie ze sztucznego materialu i dlugo siedze z noga na nodze i potem usiade normalnie to czuje ten zapach

Gość tak ma być to dobrze
to znak, ze wszystko jest OK, w czasie dni plodnych wydzielina ma być kwasna, jestes zdrowa :)

Gość tak ma być to dobrze
zmieniaj wkładki higieniczne na co drugiej przerwie

Gość czyktostetakma
nie mam az takiej wydzieliny zeby nosic wkladki a ponadto wydaje mi sie ze wkladki pogarszaja sprawe i zwiekszaja wydzieline. staram sie nosic bawelniana bielizne

Gość kjsvl
W jaki sposób wkładki mogą zwiększać ilość wydzieliny? Pobudzają gruczoły do większej pracy, czy co? Chyba coś Ci się pomylilo

Gość czyktostetakma
wydaje mi sie ze mam po prstu na nie uczulenie i tyle bo swego czasu nosilam w ostatni dzien okresu i nawet jaki mi sie juz niby skonczyl to jeszcze nosilam i mialam jakies podraznienia pochwy jakies uplawy . a teraz jak mi sie okres skonczy to definitywnie przestaje nosic podpaski i nie wkladam zadnych wkladek higienicznych i jest ok. okres sie konczy, zadnej wydzieliny, swiadu itp

Gość kjsvl
Moim zdaniem to czysty przypadek, czasami tak się zdarza, że resztki okresu ciągną się dłużej niż zwykle, ale to na pewno nie od wkładek. Pomyśl logicznie, coś co naklejasz na majtki, żeby wchłaniało wydzielinę nie może pobudzać pracy gruczołów:P

Gość czyktostetakma
no nie wiem czy przypadek bo ta sytuacja trwala miesiace i po odstawieniu wkladek wszystko ucichlo. poza tym jak nosze wkladki do jakos bardziej czuje ten zapach jest intensywniejszy. moze mam uczulennie na wkladki tak jak na niektore plyny do higieny intymnej

Gość tu nie chodzi o pobudzanie pra
cy gruczolow ale o powodowanie uczulenia

Gość kjsvl
Uczulenie być może, wcale w to nie wątpię. Ale stwierdzenie, że wkładki zwiększają wydzielinę trochę mnie rozbawiło, bo to niemożliwe:P

Gość ja nie widze nic dziwnego
ani zabawnego w tym ze ktos noszac wkladki ma zwiekszona wydzieline bo tak moze byc niestety. uczulenie wywoluje stan zapalny i uplawy. nawet gin mi mowil, ze jak nie trzeba to lepiej unikaac wkladek, i nosic bawelniana bielizne bo tak jest zdrowiej