Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santa1234

druga miesiączka???

Polecane posty

Witam.... Nie wiem co robi 3 tygodnie temu współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia( stosunek przerywany ale on nawet nie skończył), przestraszyłam sie mimo wszystko że mogę być w ciąży więc po 2 tygodniach zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny po 2 dniach kolejny również negatywny ( oba z rannego moczu) uspokoiłam sie bo dostałam miesiączk tylko z dwudniowym opóznieniem, trwała 5 dni jeszcze podczas okresu bawiliśmy się z chłopakiem zrobił na mój brzuch ale obawiałam się że coś mogło dostać sie do środka bo cała bielizna była mokra. Przestraszyłam sie i następnego dnia wzięłam 2 pigułki anty. ( odstawiłam je 3 miesiące temu ale lekarz ginekolog poradził tak kiedyś mojej koleżance) po 3 dniach zaczęłam krwawić mam ból w podbrzuszu tak jak podczas normalnej miesiączki tylko krew jest trochę ciemniejsza. Niewiem co to może znaczyć, trochę sie denerwuje, poradzcie coś!!! co to może być czy któraś z Was tak miała?????

napewno wszystko jest ok napewno bys nie byla w ciazy bo przeciez musialoby dojsc do wytrysku w tobie....przeciez plemniki to nie jakies terminatory:-) niepotrzebnie wzielas tabsy

Gość zmieniam zdanie
Wzięłaś tabsy, odstawiłaś -> pojawiło się krwawienie. Normalne przy braniu tabsów, prawda? Przestań szaleć, bo sobie hormony rozwalisz :P

Gość joojjjj
racja - rozwaliłaś sobie hormony - rozregulowałaś cykl i teraz jak się to krwawienie skończy to nieschizuj bo niewiadomo kiedy ci okres przyjdzie kolejny

Trochę się boje, co może oznaczać to krwawienie i czy to jest normalne, fakt bo tabletki pewnie wywołały miesiączkę, bardziej o to czy jestem w ciąży bałam się czy czasem w ciąży nie byłam ( czytałam kiedyś że istnieją wytryski których mężczyzna w ogóle nie czuje)

Trochę się boje, co może oznaczać to krwawienie i czy to jest normalne, fakt bo tabletki pewnie wywołały miesiączkę, bardziej o to czy jestem w ciąży bałam się czy czasem w ciąży nie byłam ( czytałam kiedyś że istnieją wytryski których mężczyzna w ogóle nie czuje)