wyspiarka7 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Mam trudna sytuacje zdrowotno-rodzinna w Polsce , czy urzad pracy jest tolerancyjny w takich sytuacjach? choroba Ojca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyspiarka7 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 ,,to stara stopka nie zwrocilam uwagi,,Nie jest mi do smiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj............. Napisano Kwiecień 26, 2009 obawiam się ze zaden polski urzad nie jest tolerancyjny i jesli nie zglisisz sie zeby podpisac listew stracisz status bezrobotnej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyspiarka7 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Gdyby to byl urzad w Polsce ,nie bylo by tematu ,ale dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaaaa Napisano Kwiecień 26, 2009 A ja mam teraz 4 tygonie przerwy bo sa banki holiday Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiadkuju 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 Bylam zarejestrowana w Jobcentre i co 2 tyg chodzilam podpisac liste. W grudniu jechalismy do Polski na 10 dni. Przyznalam sie do tego w Jobc. i okazalo sie, ze musze sie wyrejestrowac z data wyjazdy i jak wroce to od nowa zarejestrowac. Niby zaden klopot, ale....nastapila 10-cio dniowa przerwa w ciaglosci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach