Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoGood

Kafeteria to najbardziej tolerancyjny portal w sieci

Polecane posty

Gość NoGood

nawet jak jestem w wannie czy na posiedzieniu to przeglądam kaffe z telefonu. :( jak coś robie przy kompie to automatycznie co 3 min musze wł. kafeterie. :( To już przestaje być smieszne 😭

niestety nie mogę sie z Toba zgodzić, co wiecej uważam , że jest wręcz odwrotnie. Poziom nietolerancji, złośliwości i chamstwa jest porażający. Ale że wciąga-to niestety prawda:/

na mnie spadlo tu tyle gromów i błota, ze az trudno w to uwierzyc..i to ze strony ludzi ktorzy mnie nie znaja...tylko z kawalkow ukladaja sobie pasujacy im samym miraz..ale szczerze mowiac nic mnie to nie obchodzi:D

ja tu chamstwa i nietolerancji nie widzę :classic_cool: jest to wzorowe forum , którego przykład powinien być przedstawiany innym portalom :classic_cool:

Gość wituś - sprytuś
Nie dotykaj, nie zasłaniaj nie pij, nie pal, nie nakłaniaj nie dopuszczaj się mordobić no to co tu, kurka, robić?

Gość gość
Czytaj nadal ten zboczony portal.....debilny i prymitywny w swoim założeniu.....Trzeba być wyjątkowo tępy , by nie zauważyć analogii między propagandą goebelsowską zboczoną propagandą sowiecką....