Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr_gfgzd

Dla facetów - masturbacja prysznicem

Polecane posty

Gość piotr_gfgzd

Próbowaliście ? Jest zajebiście! Kładę się w wannie i polewam sobie strumieniem kutasa. PRzesuwam strumień wody od jąder do samej główki. Dłużej trzeba czekać na orgazm ale jest sto razy lepiej niż ręką :) Mega wytrysk i doznanie! Polecam. PS. Nic jednak nie zastąpi porządnego loda albo ruchanka w cipkę :)

Gość piotr_gfgzd
samo jesteś homo-niewiadomo. Piszę wyraźnie, że mam kutasa! :) Jak też masz to spróbuj :)

Gość fdsdfs
facet tak nie dojdzie .. CZlonek ma mniej zakonczen nerwowych niz lechtaczka .. LEchta ma 8000 a czlonek 4000 ... POza tym lechta ma wieksza powierzchnie ... Inna sprawa jest taka ze to zwykle marnowanie wody ..

Gość fdsdfs
członek ma za malo zakonczen nerowych zeby facet doszedl w ten sposob 4000 zakonczen to za malo .. Łechte łatwiej stymulowac , bo jest wrazliwsza ..

Gość fdsdfs
to faceci tez tak moga? nie mogą .. Jestem facetem to wiem ze jest to niemozliwe .. Jak polejesz sie prysznicem to najwyzej erekcji mozesz dostac . ORgazm nie jest mozliwy....

Gość fdsdfs
łechta ma mniejsza powierzchnie niz członek a na tej powierzchni jest wiecej receptorow niz na o wiele wiekszym czlonku .. Dlatego facet nigdy tak nie dojdzie .. Zreszta gdyby facet mial tak unerwionego członka jak kobieta łechte to tryskałby po 10 sekundach stosunku jak koń http://www.youtube.com/watch?v=WSSOBh5AWqw&NR=1

Gość fdsdfs
8000 zakonczen na małej powierzchni a 4000 na duzej to tak jakby łechtaczka miała srednio moze 10 razy wiecej zakonczen nerwowych na cm2

Gość piotr_gfgzd
fdsdfs - spróbuj zamiast gadać głupoty. Chyba, ze twoj kutas w ogole nie ma zakonczen nerwowych to i odkurzacz ci nie pomoze :)

o Piotrus i odkurzacem sie bawi.Ciekawę czy wkłada w odbyt i robi nawiew czy tez ciagnie .Cholera -pare kombinacji tam by bylo

Gość sKAŁt.. hihi
j lezac w wannie masuje sobie sama głowke kciukiem i tez mam mego orgazmy mocniejsze od zwyklego ruszania skorka :P

Gość nie słuchajcie tego fd
całe życie na ręcznym jedzie i myśli, że rzuci liczbę 4 tyś. zakończeń i wszystko wie :D

Gość smells like 90
cóż za marnotrawstwo :P