Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona kwietniem

Boje sie sexy. A glownie tego ze moj chlopak wsadzi mi w cewke moczowa

Polecane posty

Slyszalam ze to strasznie boli! Ja jestem dziewica a on prawiczkiem i sami nie wiemy od czego zaczac :-( Pomoze moze mi ktos?

Gość usterko z l
Ło matko.... :O

Gość madziattt
ile Ty masz lat dziewczyno :O

O boze- a co wiem ma do sexu? Mam prawie 17 lat- koncze 30 kwietnia :)- i go kocham a on mnie. Tyle w tym temacie

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
może też w ucho wsadzić niechcący, albo w dziurkę od nosa

Gość madziattt
jesli sie boisz,to po co sie spieszyć?

Gość osząąą
lepiej spróbujcie w tyłek, lepiej nie ryzykować z tą cewką. Potem możesz mieć zapalenie pęcherza, albo nawet raka, jeśli jego mocz dostanie się do Twoich dróg rodnych! zalecam szczególną ostrozność

To sobie zaklej wyjście do cewki moczowej plastrem abo zakorkuj jaką małą zatyczką. :P

Gość ramzes78
zmartwiona powiedz czy dalej boisz się sexu ?

Gość Prosty penis
Musicie zacząć współżyć płciowo (obcować płciowo), ale tylko z PREZERWATYWĄ! Jego penis musi miec prezerwatywę zanim zacznie poruszać się się w Twojej pochwie

Gość karolina z perwolem
Z prezerwatywą? Prezerwatywa sama w sobie ma dziwne związki kowalencyjne, jakiś cykloforan, sulfoskywęglan. Weź, chyba chcesz, żeby dziewczyna wylądowała w szpitalu i leczyli ją z powodu gumy. Pierwszy raz zróbcie to bez zabezpieczenia. W ciąże nie zajdziesz. Nie ma takiego prawa.

No ja tez slyszlam ze pierwszy raz to nie mozna zajsc w ciaze. Dzieki za potwie. Bizka :-*

Gość a2best
ja ci radze uzyc duzej ilosci smalcu (jest lepszy od wazeliny i innych takich) no i oczywiscie nie ma mowy o "gumce"! jak zastosujecie sie do tych rad to pojdzie gladziutko i bezbolesnie i nie masz sie co martwic o dziecko - smalec niszczy wszystkei plemniki!

1. Podczas pierwszego razu można zajść w ciążę. 2. Nie ma szans żeby facet przez przypadek włożył penisa do cewki moczowej Pani. Jest to w ogóle niemożliwe. 3. Najlepiej zacząć od najprostszej formy współżycia płciowego - stosunku dopochwowego, zabezpieczonego prezerwatywą. 4. Używanie prezerwatyw nie jest dla kobiet szkodliwe (z wyjątkiem przypadków kobiet uczulonych na lateks - w ich przypadku należy stosować prezerwatywy wykonane z poliuretanu).

Gość hemiq
Poliuretan to to samo co PCV, nie? To chyba troche sie kruszy?...

Gość Megbass111
Do KAROLINA Z PERWOLEM. Gratuluje Ci Dziecinko tej pieknej teorii! "Pierwszy raz zróbcie to bez zabezpieczenia. W ciąże nie zajdziesz. Nie ma takiego prawa." Nie osłabiaj mnie dziewczyno, nie oklamuj dziewczyny ! Nie jest prawda, ze z pierwszym razem nie mozna zajsc! Jak najbardziej mozna! Nalezy uzywaz prezerwatywy! I nie sluchaj tych glupot. Takich ludzi powinno karac za takie zle rady. Znam osobe, ktora tez tak "mądrze myslala", ze nie mozna zajsc. No i teraz dzidzius. TAKZE, NAJLEPIEJ UZYC PREZERWATYWY ALBO POCZEKAC ZE WSPOLZYCIEM. Pozdrawiam.

hey ja sie ogolnie seksu nie boje itp. ale mam takie jedno pytanie:czy chlopak jak wsadzi penis w tylek, to dziewczyna moze zajsc wtedy w ciaze???? ;p

hey ja sie ogolnie seksu nie boje itp. ale mam takie jedno pytanie:czy chlopak jak wsadzi penis w tylek, to dziewczyna moze zajsc wtedy w ciaze???? ;p

Dorotkaaaa -- oczywiscie ze moze. Plemniki przenikaja przez scianki jelit i dochodza do macicy. Jesli uprawiacie anal bez zabespieczenia to ciaza jest rowniez mozliwa jak przynormalnym stosunku plciowym :O

Gość olciiia
czy jesli chlopakmi wstadzil penisa w tylek czy mOge zajsc w ciaze ; ((tO byl naSz pierwszy raz prOsze o szybka odpwiedz !

Gość olciiia
bardzo dziekuje ;)) straSzie sie martwilam ;)) bd spOkojna

Gość masakrator
oj ludzie. . . . . jak tak to czytam to juz poprostu nie moge hahahaha

Nie, nie, nie to jest jakaś kiepska prowokacja. Nie uwierzę że w XXI wieku, 17 letnia dziewczyna zadaje takie pytania!!!!!!!!!!???????? ;-)

Gość gość
Witam.. Mam pytanie, wczoraj mialem swoj ,, pierwszy raz ,, Dziewczyna ,, usiadla ,, i zrobilo mi sie slabo. co to oznacza. Glupi blad, bo bez zabezpieczenia...