Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dżinka

Nie uwierzycie jakiego małego widziałam. Porażka

Polecane posty

Nie jestem z tych dziewczyn co patrzą na rozmiar penisa, miałam poprzednio chłopaka z niedużym, bo 13 cm i było ok. Ale to co wczoraj przeżyłam to prawdziwa załamka. Spotykam się z pewnym facetem od miesiąca, była niesamowita chemia między nami. Wogóle przystojny facet, do tego fajny z charakteru. No i w końcu trafiliśmy do łóżka. W pewnym momencie ściągnęłam mu spodenki i przeżyłam szok. Penis mu stanął, ale jego rozmiar wynosił tyle ile długość wskazującego palca mojej dłoni !! Wyobrażacie sobie? Góra 5 cm. Był też niewiele grubszy. Specjalnie przyłożyłam palec żeby porównać. Nie wiedziałam co robić, w pierwszej chwili chciało mi się śmiać, no ale opanowałam się, udałam że wszystko ok. Wszedł we mnie i kompletnie nic nie poczułam. Potem udałam, że jestem przemęczona i tyle, poszliśmy spać. I teraz sobie myślę, co dalej? Naprawdę super facet, ale jak tu z kimś takim seks uprawiać? Jak faceci się żalą że mają zbyt małe, a mają 15 cm, to co powiecie o takim? To chyba się leczyć powinno operacyjnie? Sama nie wiem. No ale najgorsze jest dla mnie to jak ja mam mu powiedzieć, że znajomość między nami może być teraz tylko koleżeńska?

Gość czy ten facet pochodzi
ze Swinoujscia?

Ojej, ten na zdjęciu chyba jeszcze mniejszy. Może nie aż tak mały, ale naprawdę był baaardzo malutki. A do kolegi wyżej - pisałam że nie liczy się aż tak bardzo, ale jeśli ma przynajmniej te 12 cm. 5-6 cm to porażka i każda dziewczyna mi przyzna racje.

Gość ytvrddss
a moze z bydgoszczy on jest?

Gość waginolog
jak myslicie czemu takie małe rosna ??? bo nieuzywane ?? znajoma po pijaku powiedziala ze jej chlopak (4 lata w zwiazku , sex ok 1 rtoku) tez ma mikro penisa.

Gość waginolog
zerknijcie ja k to wszystko dziala facet boi sie zeby nie trafic na wiadro (zakladajac ze ma minimum 16 cm) a laska na krasnala. facet ma wtope na starcie bo juz mu nie uroscie laska moze dobrze sie prowadzic i miec w miare ciasna, chyba ze jakas plastyka pochwy

Gość ytvrddss
no wlasnie, facet moze na pierwszy rzut oka okreslic wielkosc naszych cyckow a my??!! :O:O Przeciez przy poznaniu nie zajrzymy mu w majty od razu? :D

Gość waginolog
laska była dziewica i jakos nie odczówała potrzeby , on wiedziac jaki ma interes zabardzo nie zabiegał, ale zaczeła nocowac popili i stało ise, (mzoe przesadzilem z 3 latami ale 2 na bank.

o kurde 13 cm..? ja myslalem ze mam wielkosc normalnego penisa, a okazuje sie ze duzoo wiekszego :(

Gość waginolog
ktos kiedys wklejał link ze strona o małych "wackach" troche tego jest.

Nie wiem czemu takie małe rosną. Do tej pory myślałam że mój były miał raczej małego, ale w porównaniu z tym to on miał dużego. Pocieszam się tylko tym, że naprawdę ciężko będzie mi trafić jeszcze raz na takiego mikrusa. A wymagań naprawdę dużych nie mam, 13 cm już mnie w pełni zadowala :) Tylko teraz ten "mój" ciągle do mnie smsy pisze i już chce się umawiać, a ja straciłam ochotę...

Ale biust nie ma aż takiego znaczenia, prawda? A z małym penisem to jednak zbyt dużo się nie zdziała :O

Gość waginolog
haha 13 normlany nawet to symetryczne nie wyglada. hmm ciekawe czy duze pały maja kazełki bo jak ma wzrostu 100 cm , i normalna pala zekaladajac ze norma to 17 cm to musza miec do ziemi.

Gość ssebbaaa
Ja mam 14cm i czasem myśle że to za mało. Jak bym miał mniej niż 10 to bym się załamał.

Gość waginolog
!!!! biust mozna powiekszyc, zaden proglem. jak cipa wiadro mozna zrobic plastyke pochwy, a penis ... cóz przegrana na cąłej linii, mzoe za pare lat pomaga tym biegakom ale na dzien dzisiejszy to nic nie da rady. chociaz w moim miesci kiedys se typ ojebal kutasa i mu przyszyli, wiec moze obciac se malego a przyszyc duzego ... taki przeszczep ciekawe czy sie przyjmie.

Gość waginolog
ja mam 17,5 i laski na pieskla nie zapne albo od tylu bo miwi ze boli, przewaznie p obozemu a jak chce inaczej to redtube :)i grucha.

Gość waginolog
jak bedziesz miala okazje zrób fotke ( moze pijany zasnie czy cos )

Gość Twój chłopak
to może na pierwszej randce mogłaś od razu zapytać ile ma cm? zaoszczędziłabyś sobie trudu :|

Gość Iaromina
Takie przypadki się zdarzają. Moja koleżanka była kiedyś z facetem, który miał penisa 8-centymetrowego. Przyznał jej się jeszcze zanim do łóżka poszli, miał kompleks z tego powodu. No ale ona zakochana była, tak więc nie zwracała na to uwagi, zresztą wtedy jeszcze dziewicą była. Dopiero z kolejnym facetem poczuła różnicę i sama przyznaje że gdyby nie była dziewicą to związek z kimś takim nie miałby sensu. Mi osobiście żal takich facetów, ale jak widać i oni mają szanse u kobiet.

Gość waginolog
a ja wiem (chyba) jak pozanc ze facet ma malego. jak pislame wyzej kolezanka ma chłopa z mikropala, tak sie sklada ze go znam i zauwazyłem ze czesto siada zarzucajac noge na noge (wiecie jak laski). ja osobiscie tak nie usiade bo albo wory nie pozwalaja albo pała, wogle to jakies nie wygodne, laska tak usiadzie bo nic nie uwiera miedszy nogami, no i chłopowi nie uwiera jak tak siada ... bo ma pewnie malego. bedziesz miala okazje to zobacz czy tak siada sprawdzimy słusznosc teorii.

Jaki procent facetów ma aż tak małe (poniżej 10)? Ja nie chcę na takiego trafić!

Gość waginolog
kate .. pobozne zyczetnie to tak jak facet by nie chicał trafic na wiadro loteria, szczescie w nieszczesciu ze pewnie malo facetów ma tkaie kutasy.

Czyli jak siada tak, jak facet, z rozkrokiem to znaczy, że jest szansa, że ma dużego. O! Jest nadzieja :)

Gość zygfryd burczymucha
ale to sa skrajnosci. ilu jest takich facetow z ptakami ponizej 10cm? pewnie niecaly 1 procent populacji. tak samo jak niecaly 1 procent ma powyzej 20 cm.