Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martablonddd

Administacja publiczna - ktos studiuje?

Polecane posty

Gość martablonddd

jest na forum osoba ktora studiuje administacje publiczna??? mysle o tym kierunku ale nie bardzo wiem na czym on polega, domyslam sie ze jest to torche prawa troche ekonomii.

Gość anna slask
ja jestem na prawie i administracji ale to studium:) nauka jak kazda ciezka;)

Gość Fayna gablotaa
ja miałam przedmioty takie jak: Historia administracji Prawo konstytucyjne Prawo administracyjne Prawo finansowe i polityka finansowa Prawo europejskie Postępowanie administracyjne Organy ochrony prawnej Kontrola administracji Administracja rządowa Samorząd terytorialny Podstawy prawa cywilnego Podstawy prawa karnego Prawo pracy i ubezpieczeń społecznych Prawo handlowe Prawo podatkowe Prawo międzynarodowe publiczne Publiczne prawo gospodarcze Prawa człowieka Prawo ochrony środowiska plus socjologia, angielski, zamówienia publiczne, technika pracy biurowej, psychologia społeczna, statystyka, makroekonomia, mikroekonomia i kilka innych. prawa jest bardzo dużo. na jaką uczelnię się wybierasz? w sumie poziom zależy od uczelni

Gość a nie lepiej prawo studiowac
?? chcesz byc biurwą w urzedzie?

Gość martablonddd
chce isc na prywatne zaoczne i wziasc sie za jakas robote:) a z tego co piszesz to strsznie duzo tych przedmiotow jest... torche o prawie bede wiedziec bo mature z wosu pisze wiec bedzie troszke lzej :) a tak po za tym to ciezki jest ten kierunek? gdzie pracujesz po nim?

Gość martablonddd
tak che pracowac za biurkiem zrobic swoje 8 godzin i do domku :) jako sekretarka, urzednik, asystent i nie wieem

znajomość prawa wymagana do matury z wosu to prawie zero, wiem sama zdawałam maturę z wosu, a na administracji już po przdmiocie "wstęp do prawoznawsta" wie sie więcej niż po 3 latach wosu w LO

Gość martablonddd
moze dla ciebie panstwowe sa lepsze, ja chce isc na prywatne