Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkurczaczekk

Microgynon 21

Polecane posty

Witam:) Mam bardzo ważne pytanie. Czy któraś z was używała bądź używa Microgynonu 21? Możecie mi napisać coś o tych tabletkach? Lekarz przepisał mi go (bez żadnych wcześniejszych badań,o żadne przeciwskazania nie pytał, ale to podobno renomowany lekarz) zarówno jako antykoncepcję jak i sposób na zmniejszenie bólów miesiączkowych. z gory dziękuję za odpowiedź.

kiedys bralam, ponad 2 lata, byly bardzo dobre. Co do bolow miesiaczkowych to ciezko mi powiedziec, bo nigdy ich nie mialam (nigdy w zyciu), i podczas brania tez nie. Nie przytylam, czulam sie bardzo dobrze. Rowniez nie bylam badana, dostalam je od reki.

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Ja jeszcze nigdy nie zażywałam środków antykoncepcyjnych i zanim je kupię chciałam się dowiedzieć jak najwięcej.

Gość mickrroo
a ja bralam rok, bardzo sobie chwalilam, nie bylo zadnych dolegliwosci, lekarz przepisal mi tez ot tak sobie bez badan....teraz ponad rok sie juz lecze, wyladowalam w szpitalu bliska zawalu serca. Tak wiec jesli masz zamiar brac koniecznie zrob badania

Gość ellleela
a ja brałam przez rok i z 45 kg waga doszła mi do 58 ... odstawilam właśnie w styczniu, dostałam okres jeden pod koniec lutego i od tamtej pory nie mam... teraz już idzie 4 tydzień jak mi sie spóźnia ;( . Co prawda czułam się po nich dobrze, no ale przytyłam.. Też miałam przepisane je bez żadnych dodatkowych badań. Jedyny plus jaki teraz widze w tych tabletkach to niska cena. Teraz juz nie dam soebie nic przepisac bez dodatkowych badan. Pozdrawiam

Gość pregnacy test...
bralam chwale sobie ...wyleczyly mnie z torbieli jajnika..

ja go brałam przez 3 miesiące i nie jestem zadowolona bo wyskoczyły mi syfy ,a zawsze miałam gładką cerę... ale to podobno przez to że ma dużo męskiego hormonu , mojej siostrze też wyskoczyły syfy po tym leku tu masz cały wątek o Microgynonie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3255176 lekarz nie powinien ci dawać recepty od razu wpierw powinnas miec badania dotyczące wątroby ASPAT I ALAT i badanie hormonalne jedynym plusem tych tabletek jest cena ok 22 zł za 3 opakowania-we wrocławiu przynajmniej