Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ghost Rider666

Co sadzicie o takich mamusiach?

Polecane posty

Co myslicie widzac taki obrazek: młoda, nie zgadniesz, czy pełnoletnia, zgrabna, w obcisłych dzinsach,szpileczkach, wydekoltowanej bluzeczce, nie widaC by w ogole byla w ciazy pcha wozek z dzieciakiem, czaem pali szluga, wyluzowana i tak calkiem inna od zafrasowanych, grubych mamuś?co o takich myslicie?

Gość kotka222
chyba dobrze ze zadbana jest

Gość gdyby nie paila tego szluga
pomyslalabym ze po prostu kobieta o siebie dba i dobrze . a jak niektore kobiety o siebie nie dbaja , w ciazy utyja okolo 30 - 40 kg. nie umaluja sie , nie umyja wlosow i chodza w luznych dresach - to pozniej sie nie dziwie ze chlop je zostawia.

no niby dobrze ale wlasnie takich jak mario sie obawiam nie do konca zadowolony jestem ze zona wylazi w mini z wozkiem jak jestem w robocie

Gość ciesz sie ze wyglada lepiej
a nie gorzej .

Gość oczywiście jak łazi w mini
to daje znak - mam ochotę na ruchanko - frajer w robocie - zabawmy się, jestem dostępna. Kobieta, która nie wysysła takiego komunikatu ubiera się skromniej. Kurrwa to nie zawód, ale charakter ;)

Gość oczywiście jak łazi w mini
i już się tak nie trzęś o tą swoją rozklapiochę. Baby z wózkami, pomimo ich usilnych prób zwrócenia na siebie uwagi np. poprzez skąpy strój, zwykle są poza zainteresowaniem facetów. No, może jak tępa z ryja to ewentualnie...żeby kłopotów sobie nie robić to jakis kundel jeszcze taką przerucha, ale to wyjątek ;)

Gość ale pieprzycie
wg mnie to moze byc tak ze ona nie czuje sie juz atrakcyjna po porodzie i mozliwe ze nadrabia to strojem... ale watpie zeby robila to po to zeby kogos poderwac... sorki ale osatnia rzecza o jakiej mysli kobieta po porodzie to przypadkowy sex

ubierala sie tak przed ciaza i sadze ze wie w czym jej ladnie i po prostu nadal tak chodzi...w dupie ma tez raczej gwizdy i komentarze..ale po was spodzeiwalem sie wiekszej kultury.mimo wszystko dzieki

Gość a ja wrecz nienawidze jak
mloda matka smiga z wozkiem, a w zebach ma szluga. Wyglada to strasznie ordynarnie i prostacko. Jak chce palic, to niech sobie pali w domu, ale nie lazac z dzieckiem z wozkiem. Sorry, ale ja nie mam pozytywnego zdania o takich mamuskach. Dla mnie mlode matki z papierosami w zebach, wydekoltowanych ciuchach, na wielkich szpilach i w mini to zwykle prostaczki nic nie majace do zaoferowania, tylko fajna figure i pustke poza tym. Zatluszczone zaniedbane kury domowe z tlustymi wlosami to tez masakra, ale to sa dwie skrajnosci (dla mnie). Mi sie zawsze najbardziej podobaly (i nadal podobaja) matki niemalolaty, zadbane, eleganckie i pachnace, ale nie wyzywajace i ordynarne, fajnie i modnie ubrane, ale ambitne i na jakims tam stanowisku (wiem, ze nie mozna oceniac ludzi po wygladzie, ale roznice miedzy zadbana i wyksztalcona mamuska, a mloda odpicowana pusta mamuska widac na kilometr), takze takie mam zadnie...wiec ja widze mamuske z opisu autora to sorry, ale nic dobrego nie mysle. Ale moze to dlatego, ze sama jestem kobieta i mam nadzieje byc w przyszlosci taka mamuska-businesswoman ;)

Gość zadbana mamusia
Powyższe wypowiedzi są dość wulgarne , ale czego spodziewać się od ordynarnych mężczyzn . Ja też jestem młodą mamą , lubię się ładnie ubrac , ale oczywiscie nie do przesady . To normalne , że kobieta chce się podobać zwłaszcza po porody . Ci , ktorzy pisali powyższe bzdury poprostu zazdroszczą ci zony , bo pewnie sami maja jakies posztety , a ty zamiast się przejmowac powinneś być zadowolony

Gość zjaebiste sa..olalala
mnie rozpierdala widok dup w ciazy-dup a nie kobiet bo sa zalosne w sposob jaki sie ubieraja -zero gustu-ale szpilki z 10sm lakierowane niebieskie sandalki obcisle dzwony do ludek i bluzka obcisla w jakies cekiny lezie ta sierota po bruku w tych szpilkach z torbami pelnymi zakupow a brzuszek duzy cycki na wierzchu a jak by sie taka menda wylozyla na tym bruku, kostke skrecila na brzuch upadla? zero myslenia i tylko glupota w glowie ja mysle o takich ze do matek to im daleko

wszystko bylo by fajnie pieknie gdyby nie ten szlug ktorego pali :o

Gość dorcia33
Wszystko ok poza puszczaniem dyma w twarz dzidziusia!!

a co można myśleć? kolejna co nie wiedziała co to antykoncepcja :o a jak do tego pali yyyy smutny obraz którego nie poprawią nawet te 20 cm szpile :o Dwa dni temu byłam świadkiem jak taka młoda dupa w miniówce ( bez zęba, zszarzała twarz, włosy spalony blond) szarpała się ze swoim menem( a raczej menelem) o wózek..wkońcu on poszedł do domu pchając ten wózek a ona z koleżanką się oddaliła( w jednej łapce papieros w drugiej warka :o ) Fajnie jak młode mamy o siebie dbają wyglądają pociągająco i seksownie ale......nie wulgarnie

Gość jaaaaaaaaaaaal
a jestem dumna bo dzis smignelam z malym nad jeziorko i ogladal sie ciagle za mna fajny wloch, tez z cora mala. niby nic ale ego podbudowane. i nie trzeba wygladac wyzywajaco, kobieta pociagajaca ma to w usmiechu, w ruchach, w calej sobie. a miniowka nadrabiaja nietety te ktorych pan bog naturalnym sex appealem nie obdarzyl :)

Gość ale o co w koncu ci chodzi
w obcislych dzinsach w koncu czy w mini?:O i skad wiesz co ona robi, jak ty jestes w pracy? szpiegujesz ja? a tak poza tym, to gdyby miala nadwage czy chodzila w dresach lub swetrach, to tez by ci przeszkadzalo:O spojrz lepiej na siebie czy jestes idealny i daj jej zyc!

Gość gfhfghfg
Jak za młoda i z papierosem, to dla mnie to patologia. Spodziewam się że taka osoba pochodzi z jakiegoś środowiska pełnego prostaków i ćwierćinteligentów, i wolałabym nie słyszeć co ma do powiedzenia, bo byłoby to tyleż ordynarne, co mało logiczne. Stawiam na wykształcenie co najwyżej średnie, u takiej osoby, jednak pewniej zawodowe, jeśli nie ukończoną tylko zawodówkę, i pochodzenie ze slamsowej dzielnicy miasta.

Gość Żona Ghost Ridera
no to sie pomylilas, studiuję polonistyke, mam 22 lata , 165 cm, 50 kg i jedna z mych nielicznych wad jest skłonność do wciągania wonnych esencji Wschodu nazywanych wulgarnie dymerm tytoniowym:)coz, nikt nie jest idealny. a ciuchy?bawia mnie te spojrzenia napalonych samcow i zdegustowane komentarze przechodniow sadzacych ze mam 16 lat:)ot, taka łotrzyca ze mnie:P Rider, nie siedz na kafee, o 16 masz jechac po Kasie do rodziców:) bużka:)

Jak czytam wypowiedzi typu\"jak mloda i z papierosem to patologia\" to noz sie w kieszeni otwiera!Jak mozna tak generalizowac.Niejedna ta z papierosem jest lepsza matka od was wypowiadających sie powyzej.Troche pokory i samokrytycyzmu. I co istotne,nie palilam, nie palę i nienawidze papierosow. Natomiast moja kolezanka pali.Fakt,ze robi to w ukryciu,bo wie,ze ludzie tak oceniaja kobiety.mlody tatus z papierosem to luz,prawda??Tatus chodzacy na dziwnki to tez luz,co??Kobiety kobietom same zgotowaly taki los.Aby tylko druga dobic,powyzywac od najgorszych,pokazac ze jest be. Ech:(

Gość hjfjdudrjyjyuy
Niejedna ta z papierosem jest lepsza matka od was wypowiadających sie powyzej. kazda matka palaca papierosy przy dzieciach powinna pierdolnac sie w leb zanim pomysli o kolejnej ciazy. swinia nie matka, tyle w tym temacie. truc bezbronne dziecko:O

Gość Marta z Piastowa
No przeciez jak pali to nie dmucha bezposrednio dziecku w twarz.

Gość o ja sie nie zgadzam
mam 21 lat jestem mama, jestem szczupla raczej nie uwazam sie ani za PIEKNA ani brzydka owszem mam wstetny nalog palenia papierosow chociaz jeszcze nigdy nie robilam tego idac z wozkiem czy chocby z synkiem za reke a nawet idac sama z miastem.wole usiasc na lawce wypalic i isc dalej. czy mam ochote na skok w bok ? NIE kocham moja rodzine daje mi tyle szczescia ze nie potrzebuje go szukac gdzie indziej i chyba wtedy nie zdradzilabym faceta ale i dziecko.W mini nie chodze ale owszem czasem jak jest okazja lubie ubrac sie bardziej ekstawahancko. na codzien jednak chodze ubrana ladnie lecz skromnie-wole kupic cos ladnego dziecku niz sie wielce stroic.najwazniejsze w koncu zebym podobala sie sama sobie :) pozdrawiam

Gość o ja sie nie zgadzam
a czy inna od innych mamus? Kazdy ma inna sytuacje w domu kazdy jest inny i nie powinno sie takiego czegos porownywac.to tak jakbys porownywal kobiety ktore nie maja dzieci.czemu w ten sposob nie patrzeysz?:)

ja rowniez jestem mloda mama 23 latka i uwazam ze tak wygladajac kobieta z dzieckiem to tylko pozazdroscic ze ma czas na siebie i na dziecko a jak pali fajke? to jej sprawa chce to pali ja nigdy nie krytykowalalm mlodych matek i nie uwazam aby byly gorsze od tych co maja juz dzieci a wyglad? jest wazny ale nie zawsze swiadczy o czlowieku