Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariaMarysia

Pomocy//

Polecane posty

Gość MariaMarysia

Witam wszystkich serdecznie! Oto moj problem mam nadzieje ze ktos mi pomoze :* W moim zyciu sa wazne tylko 2 osoby *chlopak * przyjaciel Lecz od pewnego czasu, zaczelo cos pomiedzy mna a przyjacielem sie dziac.. Tzn tworzyc sie jakies uczucie. On mnie kocha i chce ze mna byc.. A ja powoli sie w nim zakochuje bo okazuje mi wieksze uczucie niz moj chlopak. pisze od mnie codziennie.. .. Jego poranna mysl to ja A moj chlopak twierdzi ze mnie kocha i nie moze beze mnie zyc a napisze mi tylko jedna wiadomosc i ejst z siebie zadowolony.. Probowalam zerwac kontakt z przyjacielem lecz to mi sie nie udalo bo czulam ze czegos mi brakk .. Jakas czasta we mnie odeszla.. Nie moglam tak zyc i znowu piszemy. Jeszcze chyba sie w nim zakochalam.. Nie wiem co mam robic.. PRosze pomozcie gdy pisalam z innymi ludzmi powiedzieli bym wystawila ich na probe, zobaczyla komu bardziej na mnie zalezy,. ale nie wiem jak to zrobic Czekam na pomoc

Gość marakuja*
dorośnij :O

Gość KGB...
dla nas niema problemów ,dajesz namiary i zwijamy wszystkich.;

Kazdy inaczej okazuje swoje uczucia. Czy dla Ciebie kryterium jest ilosc smsow dziennie? Albo moze uwazasz ze adoracja Twojej osoby bedzie trwala wiecznie i nie bedzie regresji? Dokonaj wyboru